Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

28 Şubat Soruşturması

Anasayfa > Haberler > 28 Şubat Soruşturması

28 şubat soruşturması kapsamında gözaltına alınan zanlıların Ankara Emniyeti’nde sorguları sürerken tansiyon rahatsızlığı yaşayan zanlılara, 112 ekipleri müdahale etti.

hususi yetkili Ankara Cumhuriyet Başsavcı vekilliğinin yürüttüğü 28 şubat soruşturması kapsamında dün 5 ilde eş zamanlı yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 26 zanlının, Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele şube Müdürlüğü’nde sorgulanmalarına başlanmıştır. Sorgu sırasında Emniyet önünde bir ambulans Amade bekletilirken tansiyon rahatsızlığı yaşayan zanlılara, 112 ekipleri müdahale etti. Zanlıların sağlık durumlarının iyi bulunduğu öğrenildi.

Bu arada dün gözaltına alınan 26 kişinin emniyette bulunduğu, 1 kişinin ise önümüzdeki saatlerde Ankara’ya getirileceği bildirildi. Zanlılardan emekli Orgeneral çevik Bir ve emekli Tuğgeneral Abdullah Kılıçarslan’ın, geceyi başka zanlılardan ayrı bir bölümde geçirdikleri öğrenildi. Zanlıların iki gruba ayrıldığı, alt rütbeli emekli askerlerin sorgularına sabah saatlerinde başlandığı, üst rütbeli emekli askerlerin bulunduğu grubun ise öğleden sonra sorgulandığı kaydedildi. Zanlılara Ankara Emniyeti’nde tabldot verildi. 28 şubat soruşturması sürecinde gözaltına alınanların, yarın ve pazar günü adliyeye çıkarılmaları bekleniyor.

Ekleyen : - Tarih: 13 Mayıs 2016 - 10:59 - Okunma Sayısı : 2.389 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız