Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

ANA GİBİ YAR OLMAZ OLAMAZ!

Anasayfa > Videolar > ANA GİBİ YAR OLMAZ OLAMAZ!

Annelerin kıymetini bilmek lazım. Bir kıza değil bin kıza değişilmezzz.

Etiketler : , , ,
Ekleyen : - Tarih: 02 Aralık 2014 - 07:02 - Okunma Sayısı : 4.600 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız

murat

03 Aralık 2014 - 02:30

seLam : video gerçekdende etkileyici bütün kardeşlerimizin izlemesini özellikle genç kardeşlerimizin ..Kaktüs hanım paylasımınız için tşk ederim (Emege saygı)

RoTaSiZ_KaPTaN

03 Aralık 2014 - 03:19

Evet arkadaşlar hayatın acı ama gerçek yönlerinden bir parça bütün doğallığıyla bu kısa filme yansıtılmış..ilk basta her ne kadar adama sövsemde video ilerledikce gönlümü almayı bildi, özellikle geçmişe döndüğü sahnelerde bir an için kendimi gördüm ve Annemin sağ olmasından dolayı Allaha şükrettim.yayında yapımda emeği geçenlere teşekkürler,her zaman favorilerimde duracak bir video olacak

Loss

03 Aralık 2014 - 03:37

Başta adamın yerine koydum kendımı kadına hayır derken baktım ewet demeye baslıyor adamdan gıcıklandım sonra kufur ettım adama baya bır ayagını egılıp opunce aha dedım benım bu Sız sız olun Anne sevgısıyle eşinizin sevgısını aynı keseye katmayın anne her zaman ıcın bır cıcektır solmayan. Tesekkurler kaktüs bızı huzunlendırdıgın ıcın

hazra

04 Aralık 2014 - 19:49

izlemistim kaktüs cok etkilenmiştim onlarca kere izlemiştim yine izledim:( muhtesem paylasımın için tşkr ederim

Ayysen

26 Aralık 2014 - 04:06

böyle insanlar var ne yazik ki.. hadi bu erken döndü hatasindan, dönmeyenler de var maalesef.. Rabbim anne babamizi basimizdan eksik etmesin.. es her zaman bulunur ama anne baba asla.. cok sagol paylastigin icin Kaktüsüm:)

Sinandim

26 Aralık 2014 - 05:05

Mesaj gayet açik ve net.Her gelinde bir gün anne, her annede elbet bir gün kayin valide olacak.Herkes kendine düşen nasibi alsa bir sorun kalmayacak.Cennet Anaların ayakları altındadır sözü yeterli.Hepimiz zaman zaman bilmeden istemeden de olsa üzüyorsak analarımızı vebalini elbet cekeceğiz.Belki bir çoğumuzda onların duasıyla ayakta kim bilir.

Aqua

12 Nisan 2016 - 23:36

Çok doğru..Anamız kadar bize candan bağlı dost yoktur.