Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

ARDA TURAN MADRİD’DEN AYRILIYOR

Anasayfa > Haberler, Sohbet Odaları, spor > ARDA TURAN MADRİD’DEN AYRILIYOR

926280_78dd850869827bfc33892fcd7619d250_640x640[1]

 

 

Arda Turan Madrid’den ayrılıyor

 

Arda Turan için çok ciddi bir transfer gelişmesi yaşandı

 

Galatasaray’dan yaklaşık 13 milyon Euro’ya Atletico Madrid’e transfer olan Arda Turan 3 seneye yakındır forma giydiği Atletico Madrid’ten ayrılmak üzere. Birçok kez adı büyük takımlarla anılan milli futbolcunun yaz transfer sezonunda büyük olasılıkla takımdan ayrılacağı belirtildi

KULÜP KAYNAKLARI DOĞRULADI
Galatasaray’dan Atletico Madrid’e transferi büyük ses getiren Arda Turan, İspanya’dan gelen haberlere göre sezon sonunda takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Transfer sezonu başında adı birçok takımla anılan Arda Turan için kulübü Atletico Madrid, yıldız futbolcuyu elinde tutabilmek için oyuncunun sözleşmesini uzatmış hatta oyuncunun sözleşmesine bir de serbest kalma maddesi eklemişti. Bu maddeye göre Arda’nın serbest kalması için 42 milyon Euro’luk bir bedel öngörülmüştü.Dün Atletico Madrid maçında gösterdiği performansla yine dikkatleri üzerine çeken Arda için İspanyol basın mensuplarının Atletico Madrid yöneticileri ile görüşmelerde bulunduğu ve yöneticilerin, ‘Arda’ya gelen birçok teklif var ve bu sefer onu tutmamız çok zor ‘ dediği ifade ediliyor.

MİLAN İSTİYOR
Arda Turan için Milan’ın ciddi şekilde ilgilendiği ve büyük olasılıkla sezon sonunda Arda’nın tercihinin İtalya olacağı aktarılıyor. Milan’ın Arda transferi için 30 milyon Euro gibi bir rakamı gözden çıkardığı belirtiliyor.

 

 

 

Ekleyen : - Tarih: 03 Mart 2014 - 20:40 - Okunma Sayısı : 2.594 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız