Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Bayanlar Pratik Bilgiler

Anasayfa > Pratik Bilgiler > Bayanlar Pratik Bilgiler

Sohbet,sohbet odaları,chat siteleri kullanıcıları hepimiz çoğu zaman iş veya farklı sebeplerden ötürü evimize yetişemebiliyoruz.Bu yüzden ev yemekleri veya evde atıştırmalık şeyler için sizlere bir kaç pratik önerim olacak.Bugün ki verdiğimiz yemek tariflerinden nohut pilavında da belirttiğim gibi haşlanmış nohut dedik
aslında herkezin buzdolabında haşlanmış nohut,haşlanmış kuru fasulye gibi bir çok bakliyatı haşlayıp boş zamanınızda saklarsanız sizler ve hepimiz için pratik yemekler yapabilme imkanımız olacaktır.
Yaprak sarması hazırlayıp dolaba atarsanız size hazır yemek olcaktır.
Aynı şekilde taze fasulyeleri zamanında haşlayıp buzdolabında saklarsanız olmadığı mevsimde rahatlıkla tüketebilirsiniz.
Evinizde kararmaya yüz tutmuş aliminyumlarınız varsa bolca su ve sirke ile kaynatabilirsiniz.
Evde çoğumuzun işkence tabiriyle bahsettiği ütü tuz ve sirke ile ütünüzün altını silerseniz hem temizlenir hemde çamaşira yapışmasını önler.
Çoğu bulaşık makinaları zaman zaman bulaşıklarınızı iyice temizlemeyebilir,bulaşık makinanıza ayda bir kez deterjan yerine çamaşir suyu dökmelisiniz.
Evde kullandığımız ve bence her zaman kullanmamız gereken tahta kaşıklarımız zaman zaman renginden ödün verebiliyor bunu bir nebze olsun engellemek için kullanmadan önce bir kaç dakika suda bekletmeniz biraz olsun önleyecektir.

Ekleyen : - Tarih: 10 Mayıs 2016 - 16:34 - Okunma Sayısı : 2.614 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız