Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

“Çaykur Rizespor, her puana talip” !

Anasayfa > spor > “Çaykur Rizespor, her puana talip” !

Özdilek, Mehmet Cengiz Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, sahalarında oynadıkları Gençlerbirliği maçının ardından 3 günlük iznin sona erdiğini ve takım olarak çalışmalara dün itibariyle başladıklarını söyledi.

Ligin ilk hafta maçları oynandıktan sonra birçok takımın aynı eşitlikte olduğunu gördüklerini ifade eden Özdilek, “Kimileri iyi oynarken kaybetti, kimileri ise kötü oynarken kaybetti. Lige 3 puanla başlamayı çok arzu ediyorduk ama 1 puanla başladık. İlk maça 1 puanla başlamak da çok önemli. Bu ligde her puan çok önemli ve değerli” diye konuştu.
Özdilek, iyi bir takım olmanın, takım olgusunu sahaya yansıtmanın öncelikleri olduğunu dile getirerek, şöyle devam etti:

“İyi bir takım olunması halinde geleceğe daha güvenle bakabileceğiz. Bunun için çalışıyoruz. Özellikle performans anlamında belki bir çok arkadaşımız beklentinin altında kaldı. İlk maç olması nedeniyle bunlar çok da önemli 
değil. Bu süreçte muhakkak toparlayacaklardır. Çünkü özellikle bizim için çok önemli ve vazgeçilmez oyuncular var. Bunların performansı takım performansı ile eşdeğer olmalı ve takım performansını yukarı taşımalı.”

Türkiye’de genel bakış açısının “futbol tabelada başlıyor ve tabelada bitiyor” şeklinde olduğunu söyleyen Özdilek, “Ben oyuncuların saha içinde maçı çevirme adına ortaya koyduğu mücadele, isteği ve coşkuyu çok önemsiyorum. Belki bazıları bunları görmeyebilir ve önemsemeyebilir. Bizler bunları önemsiyoruz. Ben futbola ’tabelada başlar tabelada biter’ zihniyeti ile bakmıyorum. Ben takımın performansını ve neler yapabileceğini iyi analiz eden bir adamım” ifadelerini kullandı.

 

"Çaykur Rizespor, her puana talip"

Ekleyen : - Tarih: 03 Eylül 2014 - 15:15 - Okunma Sayısı : 2.292 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız