Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Chat ve Sohbet

Anasayfa > Sohbet Odaları > Chat ve Sohbet

Günümüzde interner artık okadar populer hal almış durumdaki son yıllarda gelişen sosyal ağlar sayesinde, Artık selam naber nasılsın gibi sohbet kelimeleri bile karşı karşıyayken bile twitter facebook vb sosyal ağlarla cevaplıyoruz 🙂

Büyük bankalar, modern ticaret zemin yaygın araçları haline gelmiştir bilgisayar sohbet odaları çalışanları engelleme düşünüyor, ama hile ve piyasa manipülasyonu için potansiyel yerleri olarak düzenleyicilerin montaj inceleme hangi yüz edilir.

Büyük bankalar bilgisayar sohbet odaları çalışanları engelliyor düşünüyor. Bloomberg terminalleri sohbet işlevine sahiptir. Reuters

Royal Bank of Scotland GroupRBS.LN +0.21% PLC, Barclays BARC.LN+0.65% PLC, UBS AG UBSN.VX+0.22%ve Citigroup Inc, C2,26% , diğerleri arasında da sohbet odası kullanımı gözden ve vardır kontrol ve izleme tüm elektronik iletişimi, bu insanlara ve diğer banka ve onlarla iş yapmak firmalara göre standartlar.

Sohbet odaları tüccarlar birbirleriyle ve müşterileri ile iletişim yolu ayrılmaz hale gelmiştir. Para satın almak ve satmak dünyada masa ticareti, emtia, hisse senedi ve sabit getirili varlıklar öncelikle kendi Bloomberg terminalleri aracılığıyla birden çok bankalar ve müşterileri bağlantı sohbet multidealer sözde odaları, üzerinde, en azından kısmen, güveniyor.

Ama faiz oranı arma ve diğer piyasaların olası manipülasyon içine düzenleyici prob bir dizi sohbet odaları üzerinde bir spot döndü. Ağır para cezası ve itibarına zarar için potansiyel tüccarlar işlerini yürütmek yolu radikal bir revizyon anlamına olacağını düşünüyor bazı bankaların vardır.

Bloomberg hemen bir yorum vardı. Dow Jones & Co, Wall Street Journal’ın yayıncısı, finansal haber ve veri satan Bloomberg LP ile yarışıyor.

Potansiyel para-piyasa manipülasyonu içine son prob İsviçre ve Hong Kong düzenleyicileri yanı sıra İngiltere’nin Finansal Davranış Otoritesi içerir. ABD’de, Adalet Bakanlığı bankalar arasında bilgi paylaşımı piyasalarda adil rekabeti engellediğini olabileceğini düşündüren bir görünüm, bu konuda kendi antitröst bölümü içinde müfettişler ilgili olduğunu söyledi.

Araştırmalar soruşturmalar ile tanıdık insanlara göre “Cartel” gibi isimlerle sohbet odaları kısmen duruldu. Müfettişler tüccarlar döviz oranlarını etkilemek için güçlü olmak hakkında şaka ve uygunsuz rakipleri ile bilgi paylaşımında göründüğü mesajları bulduk, Journal düzenleyiciler sağlanan sohbet odası transkript aşina insanlar gerekçe, bu ayın başlarında bildirdi.

RBS, Barclays, UBS, JP Morgan ve Citigroup soruşturma ile tanıdık insanlara göre, döviz piyasa prob ile bağlantılı tüccarlar askıya aldık.

Kötüleyen ve potansiyel yasadışı sohbet odası sohbet bankalar için yeni bir endişe değildir.Sohbet iletişim beklenen daha fazla para cezası ile, bankalara yerleşim milyarlarca dolara mal olan Londra Bankalararası Faiz Oranı, veya Libor manipülasyonu içine bir beş yıllık soruşturma belirgin özellikli var.

Libor skandalına karıştı Komisyoncuları ve yatırımcılar ABD ve İngiliz yetkililere göre, teçhizat faiz oranlarına verdikleri sözde girişimlerini koordine ve araştırmalar sırasında ortaya çıkarılan transkript sohbet sohbet odaları kullanılır.

Zaman zaman, onlar transkript göre, yardım manipüle gösterge oranları için öğle yemeği ve aracılık komisyonları gibi teşvikler sallanıyordu.

Libor durumda, hem de doğmakta olan döviz prob ve diğer yeni olgu gibi, araştırmacılar sohbet dökümlerini bulduk hangi ham şaka yapan tüccarlar ve aracılar, soruşturma ile tanıdık insanlara göre, seks ve uyuşturucu kullanımını tartışan ve transkript sohbet Journal tarafından gözden.

Beş bankalar zaten Libor soruşturmayla ilgili olarak cezalar bir kolektif 3500000000 $ ödemiş. Avrupa Birliği anti-tröst regülatörleri muhtemelen 1000000000 € (1,3 milyar dolar) yaklaşıyor bireysel firmalar için cezalar, yarım düzine bankalara karşı daha fazla para cezası bekleniyor, Journal bildirdi, gerekçe sanayi yetkilileri tartışmalar üzerine brifing verdi.

Hakkında keskin chat odası kullanımını azaltıcı JP Morgan içindeki tartışmalar aylardır sürmekte, ve son zamanlarda daha resmi hale gelmiştir. JP Morgan ve diğer firmaların da değerlendirme biri odak sohbet odaları sohbet boşta ya da daha kötüsü, düzenleyici eylem ve sohbet transkript utanç verici kamu açıklamalara yol açabilecek bilgilerin uygunsuz paylaşımını teşvik olup olmadığıdır.

JP Morgan tek-bir telefon görüşmeleri ve e-postaları etkin bir şekilde kısa sürelerde büyük döviz pozisyonları ve dışında müşterilerine ticaret yardımcı olarak sohbet odaları yıllarca oynamış rolünü doldurmak edip inceliyor, insanlar dedi.

JP Morgan de iç gözden erken 2014 yılına kadar tamamlanması bekleniyor, insanlar dedi.Bu Londra, New York ve Asya’daki ticaret nezaret üst düzey yöneticileri içerir ve değişiklikler bunları etkilemez olabileceği konusunda müşterilerine girişi faktör olacaktır.

Bu yılın başlarında, Citigroup tasarruf ve güvenliğini artırmak için banka tarafından geliştirilen bir iç sisteme Bloomberg’in sohbet aracı bazı döviz tüccarlar taşındı Dergisi bu yılın başlarında bildirdi. Citigroup, sadece yeni sistem üzerine iç sohbet taşındı. Bankanın tüccarlar bazı Bloomberg’in sistemi kullanmaya devam.

Hareket finans dünyasında yerleşmiş ve aynı zamanda Bloomberg dünya çapında mali-haber operasyon merkezi olduğunu kendi terminalinde ilgili bilgi mevcut, Bloomberg kendi kullanımı bankaların eleştiriler üzerine geldi.

Citi chat odası kullanım değişiklikleri, bazı uygulamalar için müşterilerine özür ve veri kullanımı bağımsız bir inceleme başlatmak için Bloomberg açtı Bloomberg de veri gizliliği ihlalleri, ilgisi olduğunu söyledi. Citi ve Bloomberg de ortaklaşa bu yıl iç içe geçmiş bankaların terminali sağlayıcı ile nasıl derinden yansıtan, birden bankalar arasında döviz yatırımcıları için bir sohbet hizmeti başlattı.

Ekleyen : - Tarih: 10 Şubat 2014 - 09:09 - Okunma Sayısı : 2.179 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız