Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Cildinizde Lekelenmere Çözüm

Anasayfa > Sağlık > Cildinizde Lekelenmere Çözüm

Merhaba arkadaşlar sohbet ve chat kullanicilari artık yaz yavaş yavaş yaklaşmak üzerine bayanların korkulu rüyasi olan ciltde sivilce,koyu lekeler ve yaralardır.İşte bunlar için sizlere birerçzöüm önerisi oluşturduk.

 

Sohbet ederken bayan arkadaşlarımızla bu gibi konu üzerinde tartısır ve herkes kendince uyguladığı yöntemleri söyler,ama her cilde göre ayrı bir uygulama yöntemi olduğu için her denilenide yapmamak gerekir.Bazıları için iyi gelen denenen ilaclar başkaları için iyi gelmeyebilir.Tabi her zaman ilk önerecegimiz bir cilt doktoruna görünmek bunun yanı sıra basit ve cilde zarar vermeyecek uygulamalarıda denemek bizi her zaman umutlandırır.

 

Yukarda söylediğim gibi arkadaşlarla sohbet ve chat yaparken bu tür konuları birbirimizin fikrine ve düşüncesine yaptığımız uygulamaları söylerken bizlerde bir kaç araştırma yapmak istedik.

Kendi evimizde kullandığımız hatta çoğunu atmak zorunda kaldığımız bir çok sebze ve meyva ile aslında cildimizdeki lekelerden kurtulabiliriz.Evimizde bulunan limon,sirke ve yoğurt gibi bir çok günlük hayatta kullandığımız ürünler cildimizde beyazlamaya neden olabilir.

Benim araştırdığım cilt lekelenmesi ve bunun için çözüm olan elma sirkesi;3-4 çorba kaşığı sirkeyi az miktarda su ile karıştırın ve pamuk yardımıyla lekelerinizin üzerine sürün 15-20 dakika bekletin ve yüzünüzü ılık suyla yıkayın.

 

Ekleyen : - Tarih: 13 Mart 2016 - 11:51 - Okunma Sayısı : 2.034 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız