Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Facebook Yakında Tarih Oluyor

Anasayfa > Haberler, Teknoloji > Facebook Yakında Tarih Oluyor

indir (1)Facebook yıllar boyunca birçok şeyi adı olmuştur, ağ platformu, sosyal medya pazarlama aracı, stalker cenneti, hatta bir ülke olsaydı, dünyanın üçüncü büyük olacağını söyledi. Ancak, Princeton araştırmacıların üzerinde çok farklı bir resim var gibi görünüyor. Onlar bir hastalığa Facebook karşılaştırıldığında ettik.Bir rapora göre YourStory , Princeton Üniversitesi’nden iki araştırmacı, sosyal ağ sadece gibi radikal yaymak kaybolacak bir hastalık gibi olduğunu düşünüyorum. Epidemiyolojik modelini kullanarak, John Cannarella ve Makine ve Uzay Mühendisliği Princeton’ın Bölümü Joshua A. Spechler online sosyal ağların yükselişi ve düşüşünü anlamak mümkün olmuştur.

İki doktora adayları 17 Ocak’ta online yayınlanan bir yazıda kendi şaşırtıcı iddialarda.

Cannarella ve Spechler Facebook, tarihinin en büyük sosyal ağı, büyük bir düşüş için ayarlanmış olduğunu söylüyorlar. Onların araştırma MySpace yükselişi ve çöküşü dayalı, raporlar  Ninemsn.

“Hastalıklar gibi Fikirler, sonunda ölmeden önce insanlar arasındaki bulaşıcılığı yaymak için gösterilmiştir ve başarıyla epidemiyolojik modelleri ile tarif edilmiştir,” diye yazdı.

2008 ve 2011 yılları arasında MySpace’in düşüş (sosyal ağ web sitesi 2003 yılında kuruldu) yükselişine kadar ani oldu. Facebook, araştırmacılara göre, benzer zirve yaptı ve şimdi bir firar aşamanın başlangıcını göstermeye başlıyor.

“Geleceğe en uygun modeli götürdüğümüzde önümüzdeki birkaç yıl içinde Facebook aktivitede hızlı bir düşüş tahmin,” çalışma diyor.

www.sevdaruzgari.net de akranları online yayınlanmıştır onların raporuna göre, Facebook Aralık 2014 ile maksimum boyutu yüzde 20 küçülen, önümüzdeki yıllarda hızlı bir düşüş geçmesi bekleniyor.

“Geleceğe en iyi modeli götürdüğümüzde Facebook 2015 ve 2017 yılları arasında zirveye kullanıcı tabanının yüzde 80’ini kaybediyor, önümüzdeki yıllarda hızlı bir düşüş tabi olacağını göstermektedir” denildi.

Ekonomi açısından, Facebook küresel sosyal medya pazarlama için önde gelen platformlarından biri olarak ortaya çıkmıştır. Bu araştırma, dışında akademik faiz, sosyal ağın tahmin aşağıya sarmal mali etkileri giderir.

Ekleyen : - Tarih: 29 Ocak 2014 - 17:21 - Okunma Sayısı : 2.000 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız