Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Fikret Orman: Beşiktaş destek görmemiş bir camiadır!

Anasayfa > spor > Fikret Orman: Beşiktaş destek görmemiş bir camiadır!

Ceylan InterContinental Otel’de gerçekleştirilen Beşiktaş‘ın olağan divan kurulu toplantısının açılış konuşmasını, üzerinde dün toprağa verilen Süleyman Seba‘nın resmi bulunan kürsüden yapan Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, sözlerine onursal başkanı anarak başladı.

Seba’nın yalnızca Beşiktaş’ın değil, tüm kulüplerin başkanı olduğunu ifade eden Karadeniz “O, tüm kulüplerin Süleyman Seba’sıydı. Her toplumda Beşiktaş’ı iyi temsil eden bir zattı. Dün hepimiz gördük. 35 derece sıcak altında, yoğun nem olmasına rağmen binlerce seveni, kendisine olan son görevlerini yerine getirdi. Allah gani gani rahmet eylesin. Süleyman Seba’nın izlediği, tavsiye ettiği yoldan giderek, kendisine erişmeye çalışacağız” dedi.

Beşiktaş’ta yönetim kurulu üyeliği ve basın sözcülüğü yaptığı dönemde, Süleyman Seba ile rakip olmalarına rağmen, efsane başkanın kendisine her zaman bir baba gibi davrandığını dile getiren Karadeniz, şu ifadeleri kullandı:

“Beşiktaş iskelesinin üst tarafının alınması ve kulübümüze kazandırılması ile ilgili gayretlerim olmuştu. Müracaatlarda bulunmuş fakat başarılı olamamıştım. Bir gün üzgün olduğumu görüp bana sebebini sordu, ben de anlattım. Bana, ‘Üzülme, inşallah iyileşirim, beraber gider çözeriz’ dedi. Maalesef kalan zamanı yaşam mücadelesi vererek geçti. İnşallah bundan sonra konuyla ilgili gayreti gösterip, ruhunu şad etmiş oluruz.”

Süleyman Seba ile ilgili duygu ve düşüncelerini aktardıktan sonra siyah-beyazlı kulübün divan kurulu üyelerini, bundan sonra yapılacak tüm toplantılara katılmaya davet eden Yalçın Karadeniz, 2013 yılında değişen tüzüğe ilave edilen bir maddeyi hatırlatarak konuşmasını şöyle noktaladı:

“Beşiktaş Kulübü’nün anayasası tüzüğüdür. Bildiğiniz gibi 2013 yılında değişikliğe uğradı. 39-F maddesi gereğince, yeni bir madde ilave edildi. ‘Divan Kurulu toplantılarına 3 defa mazeretsiz katılmayanların üyeliği düşer’ denildi. Bu konuda itiraz etmeme rağmen, değişiklik kabul gördü. Biz divan başkanlık kurulu olarak, bu tüzüğü uygulamak durumundayız. Bir ömrün yarısı kadar tecrübe sahibi arkadaşlarımızın üyeliklerinin düşmesi, tabii ki beni üzüyor ama yapılacak bir şey yok. Bu çerçevede, 283 divan kurulu üyemiz maalesef üyelik hakkını kaybetmiştir. Bugünden sonra da, takip eden iki toplantıya mazeret bildirmeden katılım olmazsa, bu sayıya 100-150 kişi daha ilave olacaktır. Konuyla ilgili dikkat etmemiz gerek.”

 

Fikret Orman: Beşiktaş destek görmemiş bir camiadır

Ekleyen : - Tarih: 16 Ağustos 2014 - 13:49 - Okunma Sayısı : 1.992 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız