Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Galatasaray Liv Hospital, Aradori ile sözleşme imzaladı !

Anasayfa > spor > Galatasaray Liv Hospital, Aradori ile sözleşme imzaladı !

Sarı-kırmızılı takımın daha önce anlaşmaya varıldığı açıklanan Aradori ile Liv Hospital Ulus’ta, şube koordinatörü Murat Özyer’in de katıldığı imza töreni düzenlendi.

Törende açıklamalarda bulunan Özyer, İtalyan basketbolcunun Galatasaray taraftarının seveceği bir karakteri olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Pietro ile beraber herhalde Türkiye basketbol tarihinde de bir ilke imza atacağız. Ligimizde ilk kez bir İtalyan oyuncu yer alacak diye biliyorum. Diğer branşlarımızda İtalyan hocalarımız ve oyuncularımız var. Basketbolda da önemli bir oyuncuyla anlaştık. Kendisi forvet pozisyonunda oynuyor. Lige de hazır oyunculardan bir tanesi. Öncelikli Akdenizli ve taraftarımızın çok seveceği karakterde biri. Hem her gün kazanmayı isteyen ve sinerjisini arkadaşlarına yansıtan tarzda agresif bir oyuncu. Kendisine ’hoş geldin’ diyorum. Umut ediyorum parçalı formayla bu sene de kupalar kazanmayı hep birlikte gösteririz.”

Sarı-kırmızılı takımın iki uzun oyuncu transferiyle takım kadrosunu tamamlayacağını vurgulayan Murat Özyer, “Bugün herhalde Nathan Jawai resmiyet kazanacak. Bir uzun oyuncu daha düşündük. Yunanistan Milli Takımı’nda oynayan Vougioukas ile sözleşme imzalama durumumuz var. İki uzunla da imzaladıktan sonra kadromuz tamamlanacak” diye konuştu.

 

 Galatasaray Liv Hospital, Aradori ile sözleşme imzaladı

Ekleyen : - Tarih: 04 Eylül 2014 - 16:21 - Okunma Sayısı : 2.188 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız