Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

HİKAYE(KAYNANA)

Anasayfa > Hikayeler, Sohbet Odaları > HİKAYE(KAYNANA)

images

 

Aşçılığıyla ün yapmış yaşlı bir kadın, akşam yemeğine gelecek olan oğlu ve yeni gelini için yine mutfağa kapanmış, yemek yapıyordu.Bir aile dostları vardı. Beklenen misafirler gelip sofraya oturduklarında çok şaşırtıcı bir durumla karşılaştılar. Yaşlı kadının o gece yaptığı yemekler, değme oburların bile iştahını kapatacak kadar berbattı. Tatlılar un kokuyordu, patatesler yanmıştı, köfteler ise neredeyse hiç pişmemişti.Oğlu, yeni geline durumu fark ettirmemek için ellerinden geleni yaptıysa da yemek sırasında pek iştahlı göründükleri söylenemezdi. Nihayet yemek bitti ve yeni evli çift annelerinin ellerini öperek evlerine gittiler. Oğlu ve gelini gittikten sonra, aile dostu yaşlı kadına sordu: -Senin harika bir aşçı olduğunu adım gibi biliyorum. Bana söyler misin, bu gece yemekler neden o kadar kötüydü? Bence ya hastasın yahut bir bildiğin var Yaşlı kadın gülümseyerek cevap verdi:

-Hayır hiçbir şeyim yok. Kasten yaptım. Bu yemekten sonra oğlum asla ikide bir annesinin yemeklerini hatırlatıp karısının kalbini kıramayacak.

 

 

 

 

Ekleyen : - Tarih: 05 Nisan 2014 - 16:37 - Okunma Sayısı : 3.646 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız

PaniK

05 Nisan 2014 - 23:57

KaKTüS : ArkadasıMıza Bu güzeL Hikayeyi BizLerle Paylaşdıgı için Tesekkurlerimi suNar Emegine yuregine sagLık dileklerimi arZ ederim…