Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Mahkemeden Justin Bieber’e 14 Şubat Hediyesi

Anasayfa > Haberler, Magazin > Mahkemeden Justin Bieber’e 14 Şubat Hediyesi

1390554271_12_JUSTIN-BIEBER-MAHKEMEDEGenç pop yıldızı Justin Bieber Salı günü yayınlanan mahkeme kayıtlarına göre, o bir kiralık Lamborghini drag yarışı yakalandı zaman sarhoş sürüş bir şarjla tutuklanmasının geçen hafta sonrasında Miami önümüzdeki ay çıkarılmalıdır olacak.

Bieber, 19, etkisi ücret altında sürüş yanı sıra, süresi dolmuş bir lisans sürüş ve şiddet olmadan tutuklamaya direnme suçundan 14 Şubat’ta çıkarılmalıdır olacak.

Pop yıldızı Sevgililer Günü duruşmada görünmesini beklenmemektedir.

Bu hayat dışı sahne Londra’da paparazzi ile itişme itibaren onun kapı halk içinde yumurta ile bir komşunun evine yağmuruna olsun bir suç soruşturma değişen sorunları ile geçen yıl fırtınalı bir dönüş almıştır Kanadalı şarkıcı, için ilk tutuklama oldu Los Angeles yakınlarındaki.

Miami suçlamalardan suçlu varsa uzmanlar o muhtemelen onun ilk suç için daha hafif bir cümle ile kapalı olsun söylemelerine rağmen, Bieber, altı aya kadar hapis cezası ile karşı karşıya olabilir.

O R & B şarkıcısı Halil Sharieff isteyen, başka bir sürücünün yanında sarı bir Lamborghini 23 Ocak tarihinde sabahın erken saatlerinde polis tarafından fark edildi, birkaç blok Miami Beach’in Güney’den bir yerleşim bölgesinde dört şeritli yolda bir kiralık kırmızı Ferrari drag yarışları Plaj turistik ve gece hayatı ilçe.

Bieber Sharieff yarış böylece iki SUV yoldan bloke oldu, polis söyledi.

Bieber Polise göre, 30 kilometre başına saat dilimi (48 kph) 55 ila 60 mil (saatte 88-96 km) saatte spor araba oldu.

Yaklaşık 50 milyon takipçisi ile Twitter üst ünlüler biridir Bieber, o, reçeteli ilaç almıştı sigara esrar olmuştu ve alkol tüketilen polis söyledim.

Roy Siyah, aktör Kelsey Grammer temsil etmiştir yüksek profilli ceza savunma avukatı, hem de radyo talk show host Rush Limbaugh, durumda Bieber temsil edecek.

(; Patricia Reaney ve Gunna Dickson tarafından düzenleyerek Eric Kelsey tarafından Raporlama)

Ekleyen : - Tarih: 29 Ocak 2014 - 17:02 - Okunma Sayısı : 2.244 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız