Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Migren nedir?

Anasayfa > Sağlık > Migren nedir?

Merhaba sohbet ve chat kullanıcıları.Arkadaşlar bugün bir büyük sağlık problemi haline gelen migren hakkında sizlere bilgi vereceğim.Gerçekten çok ağrılı bir hastalık olan migren bende de mevcut.Daha dün bu ağrıyı saatlerce çektim ve o ağrı geldiği zaman hayattan kopmuş gibi hissediyorum kendimi .Biliyorum ki bir çoğunuzda aynı şeyi yaşıyorsunuz.Zaaman zaman sohbet yaparken arkadaslarla chat ortamında bu türk konular hakkında konuştuğumuz zaman herkezin kendince etrafından duyguğu veya bizzat kendilerinin uygulağı yöntemler var.

Migren, çoğunlukla, tek taraflı, yoğun ve zonklayıcı tarzda bir başağrısıdır.
ışığa, sese, kokuya karşı hassaslık, görme bozukluğu ve bulantı ve kusma gibi şikayetleri ile birlikte devam eden bir ağridir.
Migren atakları genellikle 4 ile 72 saat arasında sürer. Kişinin normal hayatını engeller.Hem kişinin, hem de yakınlarının yaşam kalitesini bozmaktadır.

Bu sıralar sıkca söz edilen akupunktur yöntemi ile atakların araları açıldığı ve agrıların hafif geçtiği yönde sözler ve bizzat bir arkadaşımın denediği yöntemlerden biridir.Bende en kısa zamanda bunu denemeyi amaçlıyorum umarım faydali olur bende sizlerle bu durumu paylaşmış olurum arkadaşlar.Herkese güzel sohbetler ve sağlıklı günler dilerim.

Ekleyen : - Tarih: 12 Mart 2016 - 11:52 - Okunma Sayısı : 2.536 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız