Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Old Trafford’da tablet yasağı!

Anasayfa > spor > Old Trafford’da tablet yasağı!

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United, İngiliz basınında yer alan haberlere göre, stada tablet bilgisayarların sokulmasını yasakladı.

Yeni teknik direktörü Louis van Gaal yönetiminde bu akşam sahası Old Trafford‘da İspanya‘nın Valenciatakımıyla karşılaşacak olan ‘Kırmızı Şeytanlar‘ın yönetimi, bir dizi güvenlik önlemi aldı.

Kulüp, taraftarlarına gönderdiği e-postada, bu sezon evlerinde oynayacakları maçlardaki güvenlik prosedürlerine ilişkin seyircileri haberdar etmek istediklerini belirtti. 

E-postada, “Taraftarlar 15×10 santimetre ebatından daha büyük elektronik cihazlarla stada giremez. Örneğin tablet ve diz üstü bilgisayarlar bugünden itibaren yasaklanmıştır. Ayrıca büyük çanta, kamera, büyük lense sahip fotoğraf makineleri ve küçük pet şişedeki su dışında sıvı maddelerle stada girmek deyasaktır. İşbirliğiniz için şimdiden teşekkür ederiz” ifadeleri kullanıldı.

Bazı taraftarlar, karar sonrası şaşkınlıklarını sosyal medya plaformları üzerinden paylaştı. Birçok taraftar, Old Trafford Stadı’ndaki yeni güvenlik tedbirlerinin havaalanlarındakinden daha sıkı hale geldiği yorumunu yaptı.

Old Trafford'da tablet yasağı

Ekleyen : - Tarih: 12 Ağustos 2014 - 13:55 - Okunma Sayısı : 2.063 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız