Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Online SohbetOdalari

Anasayfa > Makaleler > Online SohbetOdalari

chat siteleri kendinizi sırf nickiniz ile tanıttığınız yerlerdir. Bazı sitelerde fotoğraf yükleme ayrıcalığı olsa da bu sitelerin hiç birinde bir sosyal medya sitesi bu gibi detaylı bir profil oluşturma şansınız bulunmamakta. Bu sebepten bu sitelerde konuştuğunuz kişilerle kurduğunuz iletişim ve nasıl talep çektiğiniz önemli bir şeydir. muhabbet sitelerinde vakit geçirirken dikkat etmeniz gereken bazı hususlar mevcut.

chat yaparken birçok amacınız olabilmekte. Flört yapıcak birisini edinebilmek, dostluklar edinmek, internet arkadaşları kazanmak yahut hayatınız boyunca bir daha konuşmayacağınız birine dertlerinizi anlatarak rahatlamak isteyebilirsiniz. ancak tüm bunlar için karşınızdaki bireyin ilgisini olumlu bir şekilde çekmeniz gerekir. merakı doğru bir şekilde kazanarak konuştuğunuz kişilerle samimiyetinizi arttırabilirsiniz.

Doğru rumuz seçimi

muhabbet sitesinde bulunduğunuz zamanda yüzlerce kişi olabilmekte. Bu yüzden ilgi çekimli bir rumuz uygulamanız gerekir. hususi karakterler kullanımı ekseriyetle zannedilenin aksine dezavantaj olabilmektedir bu nedenden dolayı değişik bir nick seçimi yapmanız faydalı olacaktır. Doğru rumuzu seçerek sohbet listesinde fark yaratabilir ve sizinle iletişime geçmelerini sağlayabilirsiniz.

Giriş Cümlesi

sohbet etmek dilediğiniz kişiyle iletişime geçerken hangi cümlelerle başladığınız son derece önemlidir. Karşınızdaki kişi siz yazdığınız lahza onlarca kişiden mesaj alıyor olabilmekte. Bu nedenden dolayı klasik bir selamlaşma kelimesiyle başlamak faydalı olmayacaktır. Bu karşınızdakini sizinle konuşmaya teşvik etmeyeceği bu gibi böyle bir durumda kötü bir izlenime de neden olabilmekte. Bu bakımdan doğru cümleleri seçmeniz ciddi bir şeydir. örneğin konuştuğunuz bireyin rumuzunu araştırabilir ve ona göre bir giriş yapabilirsiniz.

Samimiyeti Arttırmanın yolları

ortak ilgi alanları size konuşacak şeyler verir. eğer karşınızdaki kişiyle aynı zevkleriniz yok ise bile hobilerinizi, talep alanlarınızı paylaşarak samimiyetinizi arttırabilirsiniz.
Konuşmanın dozajını iyi ayarlamanız faydalı olacaktır. Konuşmaya yeni başladığınız yıllarda çok aşırı içten kelimeler kullanmak karşınızdaki şahıslarda bir antipati yaratabilir. Bu sebepten samimiyetinizi konuşmanın dozajına ve karşınızdaki kişiyle ilişkinize göre ayarlamanız faydalı olacaktır.
tüm bunlarla birlikte karşınızdaki kişiyi sizinle devamlı olarak konuşmaya ikna etmelisiniz. muhabbet ettiğiniz insanın sizin günlük hayatta konuşmaya değer biri olduğunuza inanması gerekir. Bu sebepten dolayı doğru kelimeleri kullanmaya itina göstermelisiniz.

Ekleyen : - Tarih: 27 Mayıs 2016 - 12:21 - Okunma Sayısı : 1.993 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız