Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Ruyada Guvercin Görmek

Anasayfa > Genel > Ruyada Guvercin Görmek

Merhaba sohbet , chat, sohbet odalari ve chat sitesi Sevdaruzgari kullanicilar ilk gün den bu yana hep belirttiğimiz asla da bu durusumuzdan vazgecmeyecegimiz biz bir aileyiz sözünden. Bir çok güncel konulari sizlerle paylaşmak adina burda bulundugumuz süre icerisinde her konuda bilgi sahibi olmak ve sizlerle paylaşmak adina paylasimlarda bulunacagiz.

 

Rüyada güvercin görmek:

güvenilir elçiye, hayırlı bir habere, emin, sadık dosta ve  güvenilir cefakar kadına, sevgiliye, yorumlanmaktadır. Aynı zamanda güvercin ailesi ve yuvasının mutluluğu, huzuru için meşakkat ve zorluklara şükretmeyi bilen, yokluklara ve, imkansızlıklara şükretmesini bilen temiz bir kadına yorumlanır.

Rüyada Beyaz Güvercini Uçarken Görmek:

Rüya sahibi için kıza zaman içinde alacağı güzel bir haber, temizi bir  ve mutluluğa yorumlanır.

Rüyada Beyaz Güvercinin  bir yere Konduğunu Görmek:

Rüyada beyaz güvercinin kendiliğinden bir yere konduğunu görmek,Bol para, kısmet ve aşka yorumlanır.  Rüya sahibi beklemediği bir anda karşısına beğendiği birinin çıkmasına ve kısa zaman içinde huzurlu mutlu bir yaşama kavuşacağına evlilikle sonuçlanacak bir aşka yorumlanır.

Beyaz bir güvercinin biryere konup tekrar uçarak uzaklaşması:

Rüya sahibi için güvercinin uçması ayrılığa ve mutsuzluğa yorumlanır.  Ancak bu ayrılığın arkasından kişi başka biriyle gelecek büyük bir aşka yaşayacağına işaret eder.

Ekleyen : - Tarih: 01 Mart 2016 - 12:58 - Okunma Sayısı : 2.689 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız