Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Sağlık için sohbet

Anasayfa > Sohbet Odaları > Sağlık için sohbet

Sohbet etmek, insanların duygularını dertlerini anlatması, pişmanlıklarını belirtmesi, karşındaki insanla paylaşması insan psikolojisi için oldukça etkili bir etkendir. İnsanlar konuştukça, karşısındaki insanla diyalog halinde oldukça, sevinç ve üzüntülerini paylaştıkça rahatlar.

Sevda Rüzgarı ailesi olarak sizlere sohbet edebileceğiniz, arkadaşlık bağlarınızı kuvvetli bir şekilde sağlayabileceğiniz, sizleri bir an olsun yaşadığınız dünya stresinden uzaklaşabileceğiniz ortamlara taşımaktadır. Nerede olursanız olun, dünyanın öbür ucunda bile olsanız, girdiğiniz ortamda bu aile duygularını yaşayabilirsiniz.

Ünlü psikologlar sohbet etmenin, dertlerini paylaşmanın insanlara faydalarını yıllardır anlatmışlardır. Hayatınızda yalnız iseniz bir de bu durum gerçekten içler acısı. Bizimle beraber yaşadığınız psikolojik yalnızlık sendromundan kurtulabilir, chat ortamımızda inanılmaz zevkli dakikalar geçirebilirsiniz.

Sevdaruzgari Ailesi olarak kendimize yapılmasını istemediğimiz hiçbir davranışı karşımızdakine yapmayız, sloganıyla hareket etmekteyiz. Sizleri de ailemizin sohbetine bekleriz.

Ekleyen : - Tarih: 24 Nisan 2016 - 10:49 - Okunma Sayısı : 2.036 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız