Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Sende Sohbete Katıl

Anasayfa > Makaleler > Sende Sohbete Katıl

Evet arkadaşlar büyük bir sesle bagırıyoruz muhabbet için sevdaruzgarina katıl denir nedeni ise burası kaliteli muhabbet in adresidir…!!!

Duydunuz arkadaşlar bizlere katılmak için bir nick alın ve mekanın tadına varın sizlerle olmak bizleride mesut eder sizler için burayı kurduk sizler için burada olduk sizde bizim için al bir nick ve kaliteli sohbet in tadına mevcut parasız muhabbet etmek istemezmisin? Tabiki istersin arkadaş sebebi ise bu yer kimsede bulunmamakta bizimle koş sebebiyse bizimle herşey hoş muhabbet ile sarhoş olmak istemezmisin bunu denemek için bir nick al ve sohbete katıl adamım!

sohbet katıl

sevdaruzgari güvenli chat in yeridir burası sizlere buranın ne kadar güzel bir ortam oldugunu anlatmakda hoş arakdaşlar çünkü bundan biz gurur duyuyoruz sanalda tek temiz kanal bizim denir ve diyecegiz sevdaruzgari çünkü biz sizler için varız kefil vermiyoruz sevdaruzgari.net burası müzigin tek adresi dini muhabbet etmek isteyende gelebilir sebebi ise bizde ilahi şarkıların ardı arkası kesilmez! Denemek arzulayan dedigimiz bu gibi alsın bir nick ve devam etsin bizleri görünce dursun bir selamla başlar burada sohbete katıl o zaman gör bakalım bedava chat in tek adresi degilmiyiz sizlerin daha güvenli bir ortamda chat etmesi için çalışmalar sürüyor yönetim olarak küfüre,argoya,kavgaya karşıyız geldiginiz gibi karşılanır gittinizi benzeri arka dönersiniz sohbete katıl o süre haydi sende katıl sohbete burası kalplerin buluştugu yer sevdaruzgari.net yani denir ki sohbete katıl

Ekleyen : - Tarih: 28 Mayıs 2016 - 10:58 - Okunma Sayısı : 2.189 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız