Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Senin İçin Sevgi ?

Anasayfa > Makaleler > Senin İçin Sevgi ?

Öyle anlar vardir ki sevgiyi ifade eden sözler sadece gözlerdedir ve satirlar yetmez yüreğine hitap eden sevgiliye ve öyle anlar vardir kalp kiracak sözler bile söylersin kendine ona olan aşkını anlatmak için. Evet arkadaşlar bugün ki makaleme böyle cümleler ile başladım. Sebebi siz sohbet , sohbet odalari ve chat odalari altinda hizmet veren Sevdaruzgari nda gerçek aşkların hikayelerini hergün bir kez daha anliyoruz.Bugun de bizlere kendi sevgisini aşkıni ve yüreğinde ki aşkın nasil olduğunu anlatan bir yaziyi paylaşan arkadasimizin yazısını okuyacaksiniz.

En kaba saba hirpani bi erkegi bile yola getirecek akla guzellige ve kalbe sahip bi kadin vardir. Odun odun diyorlar muhim olan o odunu yakabilecek atese sahip olabilecek kadar guclu olmak. Sahsen eger ben odunsam benim kadinim beni tutusturabilecek kadar guclu mesela. Ve eger ben odunsam oda bir fidan. Farkimiz onun cicek vermesi benimse sadece ona yanmam,tutusmam. Her adim attigimda odunumsu beynimde onu dusunmem,odunumsu atan kalbimde hep onun adinin zikri. Unutmayin ki her odun yontulur . Ama bu kabiliyet gerektirir. Ben yontulmus bi odunum. Oyle olmasam her sarkida O nu , her siir de O nu , Her nefes alisimda O nu , her attigim adim da O nu dusunmem.

Marangozumu cok seviyorum. Odun diyip gecmeyin. Yandikca isitir.. Yakmayi bilin yeter.

 

Bu yaziyi paylaşan arkadaş şuanda sohbet sitemizde merak ediyorsaniz sohbet odalarinda siz sorun 🙂

Ekleyen : - Tarih: 06 Mayıs 2016 - 22:50 - Okunma Sayısı : 2.144 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız

Engin

06 Mayıs 2016 - 23:00

Odun odun dediniz alin size odun

cigdem

06 Mayıs 2016 - 23:05

merak ettim doğrusu kim bu kişi İsimde vermiş olsaydı keşke 🙂

New

06 Mayıs 2016 - 23:14

vurgun bey sizden tahmin edemiyecegim güzellikte bir yazı olmuş… evet haklısınız marangoz olmasakta yön veren olduk bayanlar bir sözümüz var..bayan erkeği rezilde eder vezirde odunda kömürde.. ama ne yaparsak yapalım iki cinste birbirinden ayrı düşünülemez…