Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Sevgi Mİ ? Gurur mu ?

Anasayfa > Makaleler > Sevgi Mİ ? Gurur mu ?

Merhabalar herkese keyifli sohbetler ve sağlıklı günler.Bugün makalemde sevgi mi ? yoksa gurur mu ? dediğimiz olaya değinmek istedim.Ya da herkes tarafından değişik anlamlar yüklenen bu olaylara ben yazımda kendi düşüncelerimi sizlerde yorumlarınızda kendi düşüncelerini belirtebilirsiniz.

Sevmek dediğimiz olgu veya duygu hayatımızın her alanında mevcut olup ve her zaman büyük yoğunluk taşıyan duyguların aslında ne kadar güçlü ve kuvvetli olduğunu da ancak zor olan zamanda anlarsınız.Sevgi her şeye bakılan bir aşk duygusu olmakla birlikte anneye,kardeşe,arkadaşa ve günümüzde sadece bir konuda bu tür konuların dile gelip dallandığı konu sevgiliye duyulan aşk duygusu.

İlişkiniz de yaşadığınız sorunlar varken kaçmak mı cözüm yoksa gerçekten konuşmak mı?Herkesin tabiî ki karşılıklı sohbet ederek bu konuları aşmaktır dediğinizi duyuyor gibiyim.Amabazi ınsanların yapı gereği kendilerini kaçmak da çare bulup karşıdakini kırmak istememesinden kaynaklandığını düşünebilmektedir.Tabi bunun içine biraz da gurur girince işler bir hayli değişim söz konusuna uğrayabilmektedir.Ben ortada gerçek bir sevgi varsa her zaman bunun aşılacağı taraftarıyım.Evet bende sevgim için gururumu veririm ama onurumu asla.Zaten karşıdaki kişide seni gerçekten seviyor veya değer veriyorsa size gurur ve onur seçeneklerine kadar gelmezdi olay.

Diğer bir konu ise yaşanılan beklemek veya bekletilmek.Ben hayatım boyunca duyduğum ve hiç bi zaman aklımdan çıkarmadığım söz ile bu konuya açıklık getirmek isterim, ‘kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi karşınızdakine asla yapmayın’

Ekleyen : - Tarih: 03 Haziran 2016 - 23:50 - Okunma Sayısı : 2.002 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız

New

03 Haziran 2016 - 23:53

sevgide gurur olmaz derler bence bu yanlış… çünkü seviyorsundur herseye rağmen yine ararsın yazarsın.. sevvgide gurur olmaz dersin….. ama…sevdiğin kadar sevilirsen bu geçerlidir.. yoksa sadece oyuncaksındır…SEVGİLER