Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Sıkıntılı Hayata Sohbet ve Chat

Anasayfa > Sohbet Odaları > Sıkıntılı Hayata Sohbet ve Chat

İnternet forumlarında ve sohbet odaları daha yaygın olarak kabul edilmelidir olumlu etkileri olabilir, uzmanlar söylüyor.

Oxford Üniversitesi araştırmacıları, gençlerin internet kullanımı nasıl bakıyor 14 farklı çalışmaların analizini gerçekleştirdi sonra, çağrı geliyor.

Incelemesi – PLoS One dergisinde yayımlanan – çalışmalar bir dizi internet kullanımı ve kendine zarar verme ve intihar arasında bir bağlantı bulduğunu söyledi.

Ama başkaları internet pozitif bir etkisi olabileceğini bulduğunu söyledi.

İnternet kullanımının tehlikeleri bu yıl yaygın kapsama aldık. Bir durumda, Ağustos ayında, Leicestershire 14 yaşındaki Hannah Smith o bir sosyal ağ sitesinde küfürlü mesajlar gönderdi edildikten sonra asılmış olarak bulundu.

O zamandan beri NSPCC tarafından araştırma 11-16 yaşındaki beşinci internet kullanımı olumsuz deneyimleri vardı önerdi.

‘Sosyal izole’

Oxford Üniversitesi araştırma kendine zarar normalleştirilmesi ve zorbalık riski dahil olmak üzere internet kullanımı tehlikeleri, bir dizi çekti.

Ayrıca internet forumlarında ve özellikle intihar riski arasında “güçlü bir bağ” olduğunu söyledi.

Ana hikaye okumaya devam edin

“Başlangıç ​​Alıntı

Aksine bu tür siteleri engelleme ve sansürleme yolları öncelikle yoğunlaşarak daha biz “duygusal sıkıntı insanlara ulaşmak için çevrimiçi fırsatlar düşünmek gerekir

Joe EğreltilerSamiriyeliler’in

Ancak araştırmacılar, bazı çalışmalarda, internet forumları sosyal olarak izole insanları desteklemek ve bağlantı olabileceğini göstermişti söyledi.

Orada forumda kullanıcılar olumlu davranışları teşvik örnekleri de vardı yardım isteyin başkalarına tavsiye ve kendilerine zarar değil, birbirlerini tebrik etti.

Rapor yazarı Prof Keith Hawton söyledi: “internet ve diğer elektronik yollarla iletişim hem katkıda bulunmak ve gençlerin intihar davranışını önlemede potansiyel rolleri vardır.

“Bir sonraki adım, bu iletişim kanallarını kullanarak terapötik girişimlerin geliştirilmesi olacak, özellikle klinik hizmetlerinden yardım talep Bilmeyenler erişmek için.”

Samaritanlar Joe Eğrelti ekledi:. “Biz birçok kişi anonim birey üzerinde olumlu bir etkiye sahip olabilir intihar düşünceleri, dahil sıkıntı ve umutsuzluk duygularını, tartışmak intihar forumları ve sohbet odalarını kullanarak belirtmeliyiz Onlar duygularını ifade olabilir onların çevrimdışı yaşamında kimseye ifşa asla.

“Aksine bu tür siteleri engelleme ve sansürleme yolları öncelikle yoğunlaşarak daha biz duygusal sıkıntı insanlara ulaşmak için çevrimiçi fırsatlar düşünmek gerekir.”

Etiketler : , ,
Ekleyen : - Tarih: 09 Şubat 2014 - 10:57 - Okunma Sayısı : 2.385 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız