Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Sohbet Ederken

Anasayfa > Makaleler > Sohbet Ederken

Sanal da Sohbet
Merhaba arkadaşlar ben admin arkadaşınız Sevda. .. Sanal diyince aklimiza bilgisayarınizi kapatıp sohbetin orada kalması gelmesin lütfen. Çünkü bu düşünce sizi sanal yapar. Unutmayınız ki sanal da olsanız da siz kendi kimliğinizi tasiyorsunuz kendi kisiliginizi chat yaparken de unutmayin. Kimisine bakiyoruz reel hayatında edemediği küfürleri ediyor, Kimisine bakiyoruz durmadan nick değişip geliyor , Kimisine bakıyoruz yalan üstüne.Aşk iki kişiliktir. … Herşey gönlünüzce olsun Saygılar.

Sanalda Kavganın Zararları
Sanal ortamda kavganın aslında ne kadar gereksiz olduğunu hepimiz biliyoruz, peki neden kendimizi böyle durumların içinde görüyoruz. Bize ne kazandırır böyle olaylarda yer almak. Hiç bir şey !! Kimse kimseyi sevmek zorunda değil fakat kimse kimseylede ugrasmak zorunda değil. Saygı çok önemli bunu her zaman demisimdir. Özellikle Sanalda buna çok önem vermeliyiz. Cekememezlikler insanı kötü duruma koyar. Genel olarak konuşuyorum.
Huzurla Sevgiyle kalın İnşallah. . . .

Yazan : Sevda

Ekleyen : - Tarih: 23 Ağustos 2016 - 11:53 - Okunma Sayısı : 2.156 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız

Cemre

23 Ağustos 2016 - 16:49

Çok önemli bir konuya değinmişsin Sevda.Sanal da olsa insan kendi karakterini sergiler.Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda. Saygı faktörünü unutmadan seviyeli sohbetler diliyorum.Paylaşım için teşekkürler…