Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Sohbet Etmenin İncelikleri

Anasayfa > Makaleler > Sohbet Etmenin İncelikleri

Bulunduğumuz sohbet sunucularında veya hayatımızın her alanında sohbet ederken dikkat etmemiz gereken bazı kurallar vardır.Hem biz kırılmamak hem de karşımızdakini kırmadan incitmeden çekinmeliyiz ve kelimelerimizi sohbetlerimizde dikkat etmeliyiz.
Anlaşmazlıkların bir bölümü birbirimizi yanlış anlamamızdan kaynaklıdır.Bazen istemeden hatta hiç aklımızda yokken karşı tarafa yanlış bir takım duygu ve düşüncelerin uyanmasına sebep olabiliriz.İyi bir iletişim ile edilen sohbet işte bu şekilde yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırır.Ancak sohbet haricinde aranızda kin,hüsümet ,öfke gibi duygular varsa iletişim hiç bir işe yaramaz.
İyi bir sohbet ile iletişimi sağlamak için bazı ince dediğimiz noktaları vardır.Öncelikle karşınızdaki kişinin alışık ve bilindik bir dil kullanmanız gerekir.Ancak bu sekılde sohbeti daim kılarsiniz.Diğer bir sohbet ederken ses tonunuza dikkat etmelisiniz.Unutmayın ki ; her işin başı saygıdır.Konuştuğunuz sohbetde veya konukda sadık kalmanız önemlidir.Çok soru sormanızda karşınızdakini sohbetden uzaklaştırabilmektedir.

Ekleyen : - Tarih: 17 Haziran 2016 - 13:56 - Okunma Sayısı : 3.123 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız

Türkiye

20 Haziran 2016 - 04:54

kişi kendini ifade edemez hale gele bilir, Kişi birileri ile yüz yüze gelip diyalog kuramaya bilir, bazen en yakının bile seni anlamakta güçlük çeke bilir işte sohbet’in farkı karşıdakinin seninle sadece seni anlamak için orda olduğunu ve seni dinlemek için gayret gösterdiğini seninle sadece karşılıklı derlesmek için bir nebze elinden geldiği kadar seni anlamaya çalışması amacıyla sohbet odasında muhabbet etmekte ve kendinden birşeyleri pay bicerek sohbet etmektedir. Sohbetin farkı kendimce budur. Paylaşım için tskler.