Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Sohbet Odalari

Anasayfa > Makaleler > Sohbet Odalari

Ne kıymetlidir o sevginin kıymetini bilen güzel gözü pek kişiler. Nereden geçersen geç fakat bir gün gelir sevgiden de geçersin. Her yol, her dil, her insan hatta her hayat aynı olmamaktadır azizim. kişiler aşkı yaşarlar ama aşkta yoğrulup sevgiye pişerler.

sohbet odaları ile oluşturulan muhabbet sitemizde Sevgi Odası açılmıştır. Sevgi Odasına katılıp muhabbet odaları içinde chat etmek için evvela uyulması gereken kurallar var.

önce muhabbet Odaları girişi yapılmalıdır. bunun için ise SevdaRuzgari.Net adresine girmelisiniz. eğer Mirc veya Script kullanmayı biliyor iseniz, iRc.Sevdaruzgari.Net adresi ile de chat odalarımıza giriş yapabilirsiniz.

muhabbet odalari – sevgi odalari – chat

Peki muhabbet sevgi odası adresine giriş yaptınız diyelim, burada nasıl komutlar kullanmalısınız bilmiyorsunuz değil mi ? önceliğimiz Rumuz(nick) almak olmalı. Sunucuya giriş yapıldığı lahza itibari ile /nick Yeninick komutunu aynen yazıldığı benzeri uygulayınız. sırf Yeninick yazan yere Rumuz(nick) ne olmasını istiyorsanız Sevgi odasına yazınız. Rumuz alma işlemimiz tamamlanmasından sonra, sıra geldi rumuzu kayıt etmeye. Rumuz kaydı yapabilmek için Sevgi odası chat odalarına /ns register şiFRE user@sevdaruzgari.net aynen yazdığım gibi yazıyorsunuz. yalnızca şiFRE yazan yere nickinizin şifresinin sevgi odası sohbetinde ne olmasını istiyorsanız onu yazacaksınız. mail@sevdaruzgari.net yazan yere ise kendi mail adresinizi yazacaksınız.

Ekleyen : - Tarih: 28 Mayıs 2016 - 12:19 - Okunma Sayısı : 2.277 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız