Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Sohbet Yaparken İnce Ayrıntılar

Anasayfa > Sohbet Odaları > Sohbet Yaparken İnce Ayrıntılar

Sohbet odalarında sıradan bir rumuz yerine karşınızdaki insanın dikkatini çekecek ve gizem uyandıracak bir isim bulabilirsiniz. Bu size esrarengiz bir manzara kazandırır ve konuştuğunuz bireyin sizi merak etmesini sağlar. ilk intibahın mühim olduğunu asla unutmamanız gerekir. Bir kişi sizinle konuşmak isteyip istemediğine ilk intibahla karar verecektir ve bunu sağlayan rumuzunuzdur. Dolayısıyla iyi bir rumuz seçimi yaparak karşınızdaki kişiyi etkilemeniz mümkün.

Doğru Kelimeleri kullanımı

Karşınızdaki insana atacağınız ilk mesaj epey bir ciddi. kişinin sizinle konuşup konuşmamaya karar vermesi büyük ölçüde bu mesaja bağlı. Bu bakımdan ilk mesajı atarken kelimelerinizi doğru bir şekilde seçmeniz gerekiyor. sohbet ettiğiniz kişiyle tanışma amacınız ne olursa olsun –ciddi bir temas, arkadaşlık, kısa süreli muhabbet- onunla kurduğunuz ilk iletişim büyük bir ciddiyet taşıyor ve bunun için doğru kelimeleri seçmeniz gerekiyor.

ortak Noktalar Bulun

chat ettiğiniz insanın sizinle konuşmaya devam etmesi için sizin iyi bir sohbet partneri olduğunuza ikna olması gerekiyor. Bunun için de sohbet yaptığınız kişiyle ortak noktalar bulabilirsiniz. örnek olarak bireyin ilgi alanlarını sorabilir ve aldığınız cevaplar üstünden konuşabilirsiniz. Bu hem konuşmanın ilerlemesini hem de karşınızdaki insanın sizden etkilenmesini sağlayacaktır.

Ekleyen : - Tarih: 27 Haziran 2016 - 11:13 - Okunma Sayısı : 2.164 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız

Sinem

27 Haziran 2016 - 11:26

Sohbet siteleri yeni insanlarla tanışma olanağı sağlıyor. Tanışırkende hepimiz bulunduğumuz sohbet odalarının güvenliğinden emin olamıyoruz.Ben bu konuda http://www.sevdaruzgari.net e güveniyorum.Teşekkür ederim kendi adıma emekleriniz için.

aCelya

27 Haziran 2016 - 11:36

sohbete girmekteki maksat bence sadece sanal olarak bakmamak lazım real hayatımızda neysek o gbi davranırsak bence cokta bişey kaybetmeyiz dahası güzel kalıcı dostluklar kurabiliriz tşkler….

Türkiye

01 Temmuz 2016 - 05:19

Kişiliğini nicke yansıtmak önemlidir rumuz seçerken arkadaşın anlatımlarına katılıyorum daha fazla bilgiler için sizi takip ediyorum paylaşım için tskler.