Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Sohbete Doğru

Anasayfa > Makaleler > Sohbete Doğru

Zaman zaman herkesin bir sorunu vardır.Serinin yarana merhemolabilecek insanların sayısı çok azdır.Her gelen kişi sorunu ile birlikte gelir ve senin o kişi ile geçireceğin zamanların çoğu muhtemelen o sorunları seninle sohbet ederek dertleşmek konuşmak isticektir.

İnsanların sorunlarla karşılaştığını gördüğümüzde hiç tanımıyor olsak bile sadece insan olduğu için sohbet etmeye çalışıp bir nebze olsun onu düşüncelerden arındırabilmek ona çok iyi gelecek ve psikolojik olarak rahatlamasına sebep olacaktır.

Doğru olan insandan insana,sohbetden sohbete ,kültürden kültüre kişilikten kişiliğe değişebiliyor insanlar.Bu hemen her yerde kabul gören bir davranıştır.Onu anlamak onun yerinde olduğunu düşünmek ve bunu ona hissettirmek onada iyi gelecektir.

Sohbetler sadece gülüp eğlenmek değil sorun,dert ve sıkıntılarıda bir nebze olsun konuşarak ,sohbet ederek anlatabilmek ve anlayabilmektir.İster kişinin kendi ile olsun ister karşıdaki sohbet ettiği kişi ile olsun bunu duyar duymaz kıyametler koparmak yerine soğuk kanlılık ile çözüm yollarına ulaşmayı bilmek her zaman en güzel yönüdür.

Sohbet ortamında butür olgu ve olaylarla karşılaşabilme olasılığımız yüksek.Bunuda en güzel şekilde anlamak veya anlayabilmek bizim ne kadar olgun davraniş gösterdiğimizi belirtir.Sohbet odalarında eğer bu sorunları kendi aramızda aşamıyorsak yapmamız gereken şey yetkili arkadaşlara bildirmek en sağlıklı olanıdır.

 

Ekleyen : - Tarih: 08 Mart 2016 - 22:21 - Okunma Sayısı : 2.541 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız