Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Sohbette Etkileyici Olmak

Anasayfa > Makaleler > Sohbette Etkileyici Olmak

muhabbet kanalları oldukça çok açıdan avantajlı olsa da burada gerçekten etkileyici olabilmek ve gündelik hayata taşıyabileceğiniz arkadaşlıklar edinmek gayret gerektirir. Burada sadece rumuzunuz ve kelimeleriniz mevcut. Karşınızdaki bireyin sizi tanıması için fotoğraflarınız, ilgi alanlarınız ve sizinle ilgili diğer detaylar bulunmamakta. Bu bakımdan kelimeleri doğru seçmeli ve etkileyici olmaya çalışmalısınız. Doğru kelimelerle muhabbet sitelerinde dost edinebilir, sevgili bulabilir hatta hayatınızın aşkıyla dahi tanışabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey birkaç konuya dikkat etmek.

Yazdıklarınızı Gözden Geçirin

Sizin yazdıklarınızı bir başkası size yazmış olsaydı ne düşünürdünüz? Onunla bir sohbet kanalında olan münasebetinizi gündelik hayata taşımak ister miydiniz? Düşünmeniz gereken ilk hususun bu olduğunu belirtmek gerekiyor. Zira çizdiğiniz profili önce sizin gözden geçirmeniz ve onaylamanız faydalı olacaktır.

Yapmacıklıktan Kaçının

Kendinize bir profil çizerken yapmacık görünmemeniz gerekir. örnek olarak abartılı kelimeler kullanması sizi havalı göstermek şöyle dursun karikatürize edecektir. Bu bakımdan sadece karşınızdakini etkilemek için abartılı cümleler kurmaktan uzak durmalısınız.

Gizem Yaratın

Karşınızdaki insanın sizi merak etmesi onun üstündeki etkileyiciliğinizi arttırır. Bunun için evvela onun beğenisini çekmeniz sonra da sizi merak etmesini sağlamanız gerekir. Bu merak onu sizinle konuşmak için motive edecektir. özellikle muhabbet kanalına arkadaşlık ya da anlık konuşmalar için değil de flört edebileceğiniz birini bulmak için giriyorsanız buna dikkat etmeniz gerekiyor. Konuştuğununuz şahıs üstündeki gizeminizi arttırarak sizden etkilenmesini sağlayabilirsiniz.

sohbet Kanalı Dışında iletişim Kurmaya çalışın

şayet chat kanalında konuştuğunuz bireyin Facebook adresini ya da Skype’ını aldıysanız büyük bir gelişme kaydetmişsiniz anlamına geliyor. ancak bu raddeye gelmek biraz kolay değildir bu sebepten üstte belirtilen maddeleri kullanmanız gerekir. Bunun için ise karşınızdaki kişinin sizi gündelik hayatta tanıma isteğine sahip olması gerekecektir. Böyle bir ilişki buluşmalara ve sevgililiğe kadar gidebilir.

ancak bunu yaparken karşınızdakini bunaltmamaya dikkat etmelisiniz. misal vermek gerekirse, yeterli samimiyeti kurmadan Facebook profilini istemek sizi itici kılacaktır. bununla birlikte karşınızdaki kişinin size telefon numarasını vermesi onunla istediğiniz her lahza iletişime geçebileceğinizi, bir açıdan hayatında yer edindiğinizi gösterir.

Ekleyen : - Tarih: 29 Mayıs 2016 - 23:10 - Okunma Sayısı : 1.993 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız