Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Torryden milletvekili değerlendirmesi

Anasayfa > Haberler > Torryden milletvekili değerlendirmesi

AB göç ‘aşırı’ ise Theresa May değerlendirmek gerekir

Theresa May İngiltere’ye gelen AB göçmenlerin sayısı Tory milletvekilleri tarafından masaya planları kapsamında ‘aşırı’ olup olmadığını değerlendirecek

İçişleri Bakanı İngiltere’ye gelen AB göçmenlerin sayısı “aşırı” ve Muhafazakar planları kapsamında iş piyasasında üzerinde zararlı etkiye sahip olmadığını değerlendirecektir.

Tory backbenchers tarafından masaya yasa tasarısında öngörüldüğü, Theresa May çok göçmenin İngiltere’ye geliyor olup olmadığını konusunda bir yıllık değerlendirme yapmak için gerekli olacaktır.

Yasa ayrıca, Avrupa Birliği’ne katılmak ülkelerinden gelen göçmenlerin potansiyel etkisi üzerinde bağımsız bir rapor komisyon hükümeti gerektirir.

Telegraph önerileri birkaç Tory bakanları tarafından desteklenen ve bir milletvekili onlar etkili “hükümet değişiklik” olduğunu ileri olduğunu anlar.Onlar Perşembe günü milletvekilleri tarafından tartışılacak.

Bir Downing Street sözcüsü şunları söyledi: “Bu değişiklikler, bugün aşağı gitti, biz hafta sonu bu dikkate alacaktır Hiçbir karar olmuştur.”.

Hükümet, Bulgaristan ve Romanya’dan gelen sınırsız göç üzerinde bir Muhafazakar isyan kapalı kafa çalışır gibi değişiklikler geliyor.

Geçici kısıtlamalar göçmen akını okullar, NHS ve iş piyasasında üzerinde bir baskı olabilir artan kaygılar sürerken 1 Ocak’ta kaldırıldı.

70’den fazla Tory milletvekili azından 2019 yılına kadar İngiltere’ye gelen Romen ve Bulgar göçmenleri yasak olacak bir değişiklik imzaladı.

Ancak, değişiklik Çalışma ve Lib Dems desteğine sahip değildir ve bakanları özel yasadışı olacağını belirtti.

Bazı Tory bakanları yerine Stephen Phillips, bir Tory MP, ve diğer altı ılımlı backbenchers masaya bir dizi değişiklik lehine.

Değişikliklerden biri AB’den göç düzeyleri aşırı düşünülürse, İçişleri Bakanı işgücü piyasası üzerindeki etkileri de dahil olmak üzere Birleşik Krallık aşırı AB’nin göç ve etkileri “üzerine görüşlerini ortaya koyan bir rapor üretmek ve gerektiğini belirtiyor adımlar hangi [o] “alacak.

Başka bir değişiklik hükümeti, Avrupa Birliği’nin herhangi bir yeni üyelerin etkisi üzerinde, Göç Danışma Komitesi, veya başka bir bağımsız vücuttan bir rapor komisyon gerekir devletler.

Rapor “bu değişiklikler [yeni AB üyesi devletlerin üyelik] olumsuz Birleşik Krallık çıkarlarını etkileyecek hangi ölçüde” yola olurdu.

Birçok Tory milletvekilleri ve eleştirmenler Romence ve İngiltere’ye gelmesi bekleniyor Bulgarların sayısının resmi tahmini sağlamak için hükümetin başarısızlığı ile kızgındı edildi.

Stephen Barclay, değişiklik imzalanan Tory milletvekillerinden biri, şunları söyledi: “Bu değişiklik benim bileşenlerinin ve başka ülkedeki meslektaşlarının olanların çok gerçek bir endişe tanır.

“Ayrıca bakanlar hareket etmeli altında gerçek ve kaçınılmaz kısıtlamaları yansıtan. Değişiklikler daha fazla şeffaflık demek ve bu konuda kamuoyu tartışmasını artıracaktır.”

Ancak Nigel Mills, bir Muhafazakar milletvekili, önerileri Tory backbenchers endişeleri yatıştırmak için yeterli yapamaz söyledi.

Dedi ki: “Onlar açıkça Home Office tarafından kaleme alınmış Onlar samimi backbenchers tarafından masaya yatırılan devlet değişiklikler vardır endişe herhangi gerçek bir reform mevcut olmamasıdır…

“Değişikliklerle yanlış bir şey yok, ama ne ‘aşırı’ anlamına tanımı yoktur bu – 100,000 ya da 1 milyon o aslında ne olacağı aşırı olduğunu söylüyor olsa bile?”

A Home Office sözcüsü şunları söyledi: “Çalışkan insanlar İngiliz vatandaşları ve yasal göçmenlere adil ve hukuku küçümsemek isteyenler sert bir göçmenlik sistemi bekliyoruz Göçmenlik Bill teslim yardımcı olacaktır..

“Parlamento olağan şekilde düşünmeleri için tüm mevzuat gibi, masaya herhangi bir değişiklik, hükümet, Muhalefet veya backbenchers tarafından olsun, vardır.”

Etiketler :
Ekleyen : - Tarih: 24 Ocak 2014 - 17:05 - Okunma Sayısı : 2.003 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız