Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Çirkin Kara Para Aklama

Anasayfa > Haberler > Çirkin Kara Para Aklama

‘Çirkin’ ödeme-off kamu başarısızlıkları gizlemek için yardımcı

Commons kamu hesapları komisyonu gagging hükümler, sağlık hizmetinde ciddi hatalarını örtbas etmek için kullanılan olduğunu kanıtlar vurgulamaktadır.

Bu hatalarını örtbas etmek için yardımcı oldu “çirkin” fırsatlar paralar aldı kaç kamu personeli belirlemek imkansız, milletvekilleri söyledi.

Commons kamu hesapları komisyonu gagging hükümler, sağlık hizmeti ve diğer kuruluşların ciddi hatalarını örtbas etmek için kullanılan kanıt vurgulanır.

Milletvekilleri gagging hükümler onlar uygun olup olmadığını, dağıtılan veya oylandı kaç söylemek imkansız olduğu anlamına gelir, yetersiz izleme Hükümetini eleştirdi.

Geçen yıl Ulusal Denetim Ofisi Hazine Müsteşarlığı Mart 2010 tarihinden itibaren anlaşmaları tehlikeye bağlı 1000’den fazla özel kıdem tazminatlarının kapalı imzalamıştı bulundu.

Fazla 28.400.000 £ ödenmiştir, ama bu yerel hükümet, polis, BBC, veya özel müteahhitleri içermez gibi gerçek rakamın çok daha yüksek olacaktır.

Çapraz parti komitesinin soruşturma sırasında gündeme Kılıfları Tony Halsall, bebek ölümlerinin bir dize ilgili kaygılar aşağı durdu eski Morecambe Bay NHS Trust CEO’su ödenen 225.000 £ içerir.Milletvekilleri ayrıca Londra Bebek P ölümü durumunda bir NHS sızdırıldığı sessizliğini satın almak için teklif £ 120,000 anılacaktır.

Margaret Hodge, komite başkanı, şunları söyledi: “Bu gizlilik maddeleridir başarısızlığını örtbas etmek için uzlaşma anlaşmalarda kullanılmış olabilir, ve bu sadece çirkin olduğu açıktır.

“Biz hasta veya çocuk güvenliği hakkında kaygı bayraklı bireyleri ödemek için vergi mükelleflerinin parasını kullanarak şok edici örnekler kanıt duydum.

“Bu insanların korkunç trajediler ya da ölümleri önlemek için dışarı konuşmak için çekinmeyin, ve kamu güvenliği pahasına, NHS gibi bir örgütün itibar, kabul edilemez olduğunu korumak çok önemlidir.

“Bir uzlaşma anlaşmasının bir gizlilik hükmü meşru uçurmasının önlemek içindir değil – ama uzlaşma anlaşmaları teklif veya kabul edilmiş insanlar açıkça düşmanlar hissettim”.

Rapor kuralları ve uzlaşma anlaşmaları ve gizlilik hükümlerinin izleme sertleştirmek için Hazine ve Kabine Ofisi için önerilerini memnuniyetle karşıladı. Bunların kullanımına ilişkin rehberlik Kamu Hizmeti ve kamu kurumları için hazırlanan ediliyor.

Bayan Hodge ekledi: “Hazine artık kamu finansmanı alan uzlaşma anlaşmaları geniş kamu sektörü tarafından değil, aynı zamanda özel müteahhitler tarafından değil sadece kullanımı daha sağlam bir yaklaşım gerekir.”

Etiketler :
Ekleyen : - Tarih: 25 Ocak 2014 - 01:10 - Okunma Sayısı : 2.352 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız