Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

ALDATMAYLA İLGİLİ 10 TUHAF GERÇEK

Anasayfa > Sohbet Odaları > ALDATMAYLA İLGİLİ 10 TUHAF GERÇEK

927593_cf70bb478abf4cdb6e09991ec292bfb0_640x640

 

 

Erkekler kadar kadınlar da aldatıyor…

İlişki terapistleri ve uzman psikologlardan edindiğimiz bilgilere göre günümüzde erkeklere yakın bir oranda kadınlar da aldatıyor. Özellikle sosyal medya ağlarının sağladığı kolay ulaşılabilirlik tanışma süreçlerini hızlandırarak sanal ortamları daha cazip kılıyor. Yapılan araştırmalar uzun süreli ilişkilerde yitirilen heyecan, gizem ve tutku gibi hislerin partnerlerini aldatarak kısa süreli de olsa yeniden tattıklarını göstermektedir. Peki, nedir aldatmayla ilgili o tuhaf gerçekler?

Testisleri Büyük Olanlar Dikkat

Evet, doğru okudunuz! Oslo Üniversitesinin yapmış olduğu araştırmaya göre kadınlar testisleri büyük olan eşlerini veya sevgililerini aldatıyor. Tuhaf bir gerçek olsa da erkekler için üzücü bir durum olduğu kesin.

Ses Tonu

Ne kadar çok testosteronu varsa o kadar ses tonu puslu ve kısık geliyor bu da erkekleri aldatmaya daha meyilli kılıyor. Nasıl mı? Testosteron seviyesi yüksek olan erkeklerde cinsel dürtüler fazladır ve cinsel yönden tatmin edilmeye önem verirler. Bu nedenle eğer partnerinize uyum sağlayamıyorsanız sizi aldatabileceği ihtimalinin yüksek olduğunu aklınızdan çıkarmayın.

Sarışınlar

Sarışınların esmerlere oranla daha çok aldattığı yapılan araştırmalarca kanıtlanmış ancak elbette bu her sarışın için geçerli olabilecek bir önerme değil. Ancak aldatmayla ilgili 10 tuhaf gerçek listemize girdi bile

Sosyal Medya

Facebook, twitter ve instagram gibi günümüzde en çok tercih edilen ağlar aldatmayı tetikleyen faktörler arasında yer alıyor. Özellikle ilişkilerinde ilgi eksikliği duyan kadın ve erkekler bu sanal ortamlarda saatlerce vakit geçirmekten çekinmiyorlar. Bu internet ağlarının insanlar tarafından tercih edilmesinin bir diğer sebebi de kullanıcıların istekleri gibi bir profil yaratabilecek özgürlükte olmaları, kendi benliklerinden uzak hayal ettikleri gibi bir karakter kurgulayabilmeleri onları günlük yaşamdaki sıkıcı gerçeklikten uzaklaştırıyor.

Özgürlük

İlişkilerde denge kurmak zor gibi görünse de aslında oldukça basittir. Eğer karşınızdaki insanı sürekli olarak sizin birlikte olmak için zorluyorsanız veya tam tersi varlığınızı hissettirmiyorsanız işlerin bu şekilde yürümeyeceğini biz size şimdiden söyleyelim. Zira aldatmaların temelinde yatan problem de ilgi dengesini kuramamaktır. Aşırı ilgilenmek veya hiç ilgilenmemek yerine ölçülü bir şekilde sevmek ve saygı duymak sağlıklı bir birlikte olması gerekenlerdir.

Zincir Restoranlar

Eşinizin sizi aldattığından şüpheleniyorsanız yapılan araştırmalar şöyle bir öneride bulunuyor: Onu bulabileceğiniz yer zincir restoranlar! Tuhaf bir gerçek olsa da aldatanların çoğu karşılaşılma ihtimalinin düşük olduğu fast-food restoranları veya kafeleri tercih ediyor.

Şaplak Atıyorsa

Eğer partneriniz vurmaktan veya şaplak atmaktan zevk alıyorsa bu alışkanlık onun aldatmaya meyilli bir insan olduğunu gösterir.

Kapris

Sürekli memnuniyetsizlik göstermek, şikayet etmek, kapris yapmak ve kıskanmak partnerinizi sizden uzaklaştırabilir. Sizin yanınızda kendini huzursuz hissettiği için onu mutlu edecek başka bir insan bulma arayışları da kaçınılmaz olacaktır.

Kaybetme Korkusu

Yalnız kalmaktan, terkedilmekten veya kaybetmekten korkan insanların aldatmaya daha meyilli oldukları düşünülmektedir

 

 

Ekleyen : - Tarih: 09 Mart 2014 - 06:45 - Okunma Sayısı : 1.982 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız