Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Seviyeli Sohbetin yeni Adı

Anasayfa > Genel, Sohbet Odaları > Seviyeli Sohbetin yeni Adı

Sohbet odası tartışma Transkript küresel faiz oranlarının donatılması belirlemek yardımcı olmuştur. Bir Ekim ziyarette Londra , JPMorgan CEO’su Jamie Dimon büyük de çalışanların söyledi ABD bankası , e-posta ve anlık iletileri yazmak ne izlemek varlıkları ile, madde ile tanıdık insanlar daha sonra söyledi.

Bloomberg Haber JPMorgan multidealer sohbet odaları yasağı ağırlığında olduğunu Kasım bildirdi.

Deutsche Bank başlangıçta Londra Bankalararası Faiz Oranı veya Libor arma içine bir küresel prob ortasında Şubat’ta sohbet odaları kullanarak onun döviz işinde çalışanların yasaklandı, Altın, bu ayın başlarında sabit getirili departmanına kısıtlama genişlemeden önce 4 Aralık’ta söyledi.

Şubat ayında, Almanya ‘nin en büyük bankası meslektaşları ile uygunsuz iletişim için, kendi sorumlulukları arasında oranlarını göndererek sayılır beş Frankfurt merkezli tüccarlar, ateşledi.Erkeklerin dört haksız görevden alınması için dava açtı ve geçen ay çalışmaya döndü. Ayrıca oranları ile bağlantılı olarak 2011 yılı sonunda iki tüccarlar ateşledi.

Banka teçhizat oranları iddia girişimleri kendi iç soruşturma zalimler mevcut ve eski yönetim kurulu üyelerini temize geçen yıl söyledi.

Etiketler :
Ekleyen : - Tarih: 09 Şubat 2014 - 20:07 - Okunma Sayısı : 2.025 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız