Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Sohbet de Malatya ya Doğru

Anasayfa > Makaleler > Sohbet de Malatya ya Doğru

Sevgili sohbet severler sohbet ortamımızda ve sunucumuzda bir çok ilden arkadaşlar sohbet etme imkanı buluyoruz.Daha önceki makalelerimizde dile getirdiğimiz gibi.Sevdaruzgari sohbet ve chat sunucu üzerinden her ilden ve her ülkeden kişilerler sohbet etme imkanı bulabilirsiniz.Bunların yanı sıra bazi iller hakkında sizlere elimizden gelen bilgileri aktarmak istedir.Daha önce güzel bir tarihimiz olan Topkapı Sarayı ndan bahsettik.Bugünde güzel bir ilimiz olan ve sohbet de bir çok arkadaşımızın yaşadığı şehir olan Malatya hakkında sizlere genel bir bilgi vermek istedik.Sizlerde bilgi vermek istediğiniz illerin hakkındaki yorumları ve bilgileri bizlere yorum yaparak ulaştırabilirsiniz.

Malatya
Malatya, Doğu, Güneydoğu ve Orta Anadolu arasında yer alan bir ovadır. Ova, kuzeyden güneye doğru hafif bir eğimle uzanır. Arazi denizden uzak ve yüksektir. Bu nedenle de Malatya’nın iklimi serttir. Yazları sıcak ve kurak; kışları ise, çoğu kez yağışlı ve soğuk olan sert iklimine karşın bölgede yer yer Doğu, Güneydoğu ve İç Anadolu iklim özelliklerini de görmek mümkündür.Gelişen bir ekonomik yapıya sahip olan büyük şehir olma yolunda sürekli ilerleyen bir şehir haline gelmiş.Bölgesel bir cazibeye sebep olan Malatya gerçekten gezilip görülmesi gerekn illerimizden bir tanesidir.Kayısı ile ünlü olan bir şehrimizdir.Bir kaç güzel benimde beğendim güzel resimlerini de sizlerle paylaşağım.

Malatya’nın İlçeleri

Akçadağ · Hekimhan · Arguvan · Kale · Arapgir · Kuluncak · Battalgazi · Pütürge · Darende · Yazıhan · Doğanşehir · Yeşilyurt · Doğanyol

8laleee 1lalee 2lalee 3lalee 4lalee 5lalee 6lalee 7lalee

Ekleyen : - Tarih: 12 Mart 2016 - 12:48 - Okunma Sayısı : 2.210 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız