Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Sohbeti Sevenlerdeniz

Anasayfa > Makaleler > Sohbeti Sevenlerdeniz

Sohbeti seven bir milletiz,çabuk kızar çabuk affederiz onun için chat ederken insanları ön yargısız hoşgörülü olup neden niçinleri bırakıp sohbet edebilmeliyiz. Doğusu batısı kuzeyi güneyiyle bu memleket bizim. Bizim mekanda bizleri buluşturup bir araya getirmek için var.
Canınız mı sıkıldı uğrayın,arkadaş mı arıyorsunuz tam olarak sizin fikirlerinize uygun dost bulabilirsiniz,Dostluklar edinip bunu reel hayatınıza taşıyabilirsiniz. öğretmeni, öğrencisi. evlisi. bekarı, işsizi eğitimlisi, eğitimsizi hepimiz zaman geçirebilmek sıkıntılarımızı paylaşacağımız arkadaş dost aramıyormuyuz, Reel yaşantımızda en yakınlarımızla bile paylaşamadığımız sorunlarımızı sohbet odalarımızda paylaşan aşırı arkadaşlar mevcut.her insanın kendine özgü yemek yediği,arkadaşları ile buluştuğu dertleştiği chat ettiği işte burasıda sevdaruzgari dediği yaşam yerleri bulunur.
Sevdaruzgarinda nezih saygı çerçevesinde chat edip yeni arkadaşlık kurabilmek değişik kültürlerin buluştuğu paylaşımların sohbetlerin ayrıcalıklı karakterdeki kişilerin buluştuğu sevdaruzgari

Ekleyen : - Tarih: 08 Haziran 2016 - 12:57 - Okunma Sayısı : 1.994 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız