Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Sohbette Tanıstığınız Kişiyi Etkilemenin Yolları

Anasayfa > Makaleler > Sohbette Tanıstığınız Kişiyi Etkilemenin Yolları

muhabbet siteleri yeni insanlarla tanışma olanağı sağlıyor. Buradan hayatınızın aşkını dahi bulabilirsiniz. Bu sitelerin oldukça çok bakımdan avantajlı olduğunu söylemek mümkün. evvela burada kendi kimliğinizle bulunmuyorsunuz ve bu daha büyük bir cesarete sahip olmanızı sağlamaktadır. lakin sohbet sitelerinde insanlarla tanışmanın ve karşınızdaki kişiyi etkilemenin zor olmasa da emek istediğini söylemek olası. chat yaparken partnerinizi etkileyebilmek ve internetteki konuşmanızı gerçek bir ilişkiye dökebilmek için dikkat etmeniz gereken bazı hususlar bulunuyor.

Rumuz Seçimi

muhabbet siteleri oldukça çok bakımdan sosyal medya sitelerinden ayrılıyor. Facebook, Twitter bunun gibi sosyal medya sitelerinde tanışmak istediğiniz insanın sizin konusu için fikir edinmesini sağlayacak birçok şey mevcut. Fotoğrafınız, müzik zevkiniz, ilgi alanlarınız ve tanışacağınız kişinin ilgisini çekecek diğer şeyler profilinizden görülebiliyor. lakin muhabbet sitesinde böyle bir durum var değil ve burada etkileyici olabilmek için iyi bir nick seçmeniz gerekiyor.

sıradan bir rumuz yerine karşınızdaki kişinin dikkatini çekecek ve gizem uyandıracak bir isim bulabilirsiniz. Bu size esrarengiz bir manzara kazandırır ve konuştuğunuz kişinin sizi merak etmesini sağlar. ilk intibahın mühim olduğunu asla unutmamanız gerekir. Bir kişi sizinle konuşmak isteyip istemediğine ilk intibahla karar verecektir ve bunu sağlayan rumuzunuzdur. Dolayısıyla iyi bir rumuz seçimi yaparak karşınızdaki kişiyi etkilemeniz mümkün.

Doğru Kelimeleri kullanımı

Karşınızdaki insana atacağınız ilk mesaj yoğun şekilde önemli. bireyin sizinle konuşup konuşmamaya karar vermesi büyük ölçüde bu mesaja bağlı. Bu bakımdan ilk mesajı atarken kelimelerinizi doğru bir biçimde seçmeniz gerekiyor. sohbet ettiğiniz kişiyle tanışma amacınız ne olursa olsun –mühim bir münasebet, arkadaşlık, kısa süreli chat- onunla kurduğunuz ilk iletişim büyük bir önem taşıyor ve bunun için doğru kelimeleri seçmeniz gerekiyor.

ortak Noktalar Bulun

muhabbet ettiğiniz insanın sizinle konuşmaya devam etmesi için sizin iyi bir sohbet partneri olduğunuza ikna olması gerekiyor. Bunun için de sohbet yaptığınız kişiyle ortak noktalar bulabilirsiniz. mesela bireyin talep alanlarını sorabilir ve aldığınız yanıtlar üzerinden konuşabilirsiniz. Bu hem konuşmanın ilerlemesini hem de karşınızdaki kişinin sizden etkilenmesini sağlayacaktır.

Ekleyen : - Tarih: 29 Mayıs 2016 - 23:58 - Okunma Sayısı : 2.286 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız

New

30 Mayıs 2016 - 19:33

deneyim bari bu metodu :):):) gülümsettin..