Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Barbie Bebeğe Benzemek Icin

Anasayfa > Genel > Barbie Bebeğe Benzemek Icin

Günlük hayatımızda bir çok şaşirtıcı olayla karşı karşıya kalmamak mümkün uil.Reel hayatmızda ya da sohbet ve sohbet odaları dediğimiz bir çok yerde ama ben böylesini ilk defa duydum açıkcası.Bakalım sizler ne düşüneceksiniz bu konu hakkında.
Nicole Sanders, hayranı bulunduğu oyuncak bebek Barbie`ye benzemek için evvela cinsiyet değiştirme operasyonuyla bayan oldu.
Hayranı bulunduğu oyuncak bebek Barbie`ye benzemek için öncelikle cinsiyet değiştirme operasyonuyla bayan oldu. 12 sene boyunca sayısız estetik yaptıran Nicole Sanders, bunun için 200 bin sterlini gözden çıkardı.
12 yıl BOYUNCA SAYıSıZ OPERASYON GEçiRDi
ABD`de yaşayan Jason Torres, erkek olarak dünyaya geldi. ancak 12 sene boyunca Barbie` bebeğe benzeyebilmek için sayısız operasyon geçirdi.
Cinsiyet değiştirdikten sonra `Nicole Sanders` adını alan 35 yaşındaki Jason, şu ana kadar 5 kez göğüs, 4 defa burun, çene ve kalça ameliyatı oldu. Göz kapağı kaldırma, yanak implantı, dolgu, silikon enjeksiyonu ve botoks yaptırdı.
Barbie takıntısı yüzünden 200 bin sterlin harcayan Sanders, \”Neyse ki bana destekçi olan varlıklı erkek arkadaşlarım vardı. doğal görünmek değil, Barbie bebek bunun gibi abartılı ve güzel görünmek istiyorum. artık görüntümden memnunum.\” ifadelerini kullandı.

Ekleyen : - Tarih: 10 Haziran 2016 - 00:08 - Okunma Sayısı : 2.281 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız