Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Hastaliklar Kendini Belli Etti

Anasayfa > Sağlık > Hastaliklar Kendini Belli Etti

Son günlerde değişen hava sicakliklari ve bir yağmur bir güneşli hava gelmesiyle birlikte bir cok hastalikta kendini belli etmeye başladı. Son zamanlarda hastalik nedeni bilinmeyen kusma, ,yuksek ates ve islah ile bir çok hasta hastahaneye basvuruda bulunmuş. Bu zamanlarda beslenmenize dikkat etmeniz gerekmektedir.Hasta olmasaniz da bu konuyla ilgili doktorunuzla değişen hava koşullarin da neler yemeniz ve neler içmeniz gerektiği hakkinda sohbet etmelisiniz.Bu sebeple hastalik gelmeden önlemini almak sizin için ve cocuklariniz etrafınızdaki insanlar için daha sağlıklı günler olmuş olacaktır.
Havalarin sicakliginin artmasi ile hareketlerimizde azalma büyük küçük herkes de olmaktadir.Hareketin az olmasi değişen bunyemiz ile articak olan sorunlardan bir taneside kabizlik problemi olacaktir.Artik herkesin günde sekiz bardak su içmesi herkes tarafından kabullenilmis bir durum söz konusu olunca suyu bol bol tuketmemiz gerekicektir.Kabizlik sorunu için ise sizlere bir onerim olacaktir.
Kuru kayısı, ,kuru üzüm , kuru erik ve kuru incir hepsini ilik bir suya islayip belli bir sure beklettikten sonra büyükler için dograyarak yemeleri küçükler veya bebekler icinse blender den gecirerek puding kivamina getirince yedirilmelidir.Bu dogal ve herkesin yapabilecegi yiyebilecegi bir yöntemdir. Rahatlikla deneyebilirsiniz. Herkese sağlıklı günler.

Etiketler : , ,
Ekleyen : - Tarih: 28 Nisan 2016 - 12:24 - Okunma Sayısı : 2.008 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız