Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Güvenli Sohbet Etmek

Anasayfa > Sohbet Odaları > Güvenli Sohbet Etmek

İnternet yeni arkadaşlar yapmak için bir yerdir. Bu sadece biriyle sohbet etmek kolaydır. Ancak, dikkatli olun ve söylenenleri dikkatle dinlemek zorunda. Birisi bir arkadaş yalan ya da gerçekten oluyor, bir süre sonra, size söyleyebilirim. Birçok yetişkin sadece seks için onları karşılamak için bir tuzağa habersiz olan cezbetmek için genç ve güleryüzlü taklit çünkü Ayrıca, sorulan sorulara dinlemek zorunda. Dikkatli olun ve online vermek bilgileri izle.

 

  1. Sizi yaklaşan başkalarının eğilim izlemek ya da bir konuşma başlatmak. onlar yaşayan ya da evde yalnız iseniz, o zaman onlar arkadaş ama yırtıcı olmaya çalışıyorum nerede gibi sizinle ilgili kişisel veya özel sorular sormaya başlar. Onlar kolayca zarar böylece kişisel bilgi edinmek için çalışıyoruz. Bu insanlardan uzak durun. Cevap, ve onlar ısrar, bilgisayarınızı kapatın ya da derhal sohbet odaları kapalı giriş yapmayın.
  2. Iç kendine ne söylediğini duymak için izin verin. Birisi size konuşmaya başlar ve okul hakkında size söyler varsayalım. Kişisel almadan ileri geri sohbet edebilirsiniz.Onlar evlat etrafında güldürmek ve sen. Siz öğretmenler, ödev ve filmler hakkında konuşmak. Bu sağlıklı bir dostluğun başlangıcıdır. Kişinin bu tür devam ediyor, ancak yine, uyarı işaretleri için farkında olmak. Bu Internet üzerinde bir ‘kırmızı bayrak’ denir. Eğer kırmızı bayrak duygusu sonra, rahatsız ve konuşma konuyu değiştirmek için talep söyle. Eğer kırmızı bayraklar bulmaya devam ederseniz, konuşmayı bırakın.
  3. Anlayın sohbet bir kişi canlı yaşınız, irtibat numarası ve sorarak konuşma başlar eğer anne çalışıyorsanız, bu bir kırmızı bayraktır. konuşmayı durdurun, ya gerçek bilgi vermeyin. Bu kişi bir arkadaşım ama bir avcı olmak istemediğini, ancak anlamak.
  4. Resimler. Tavsiye edilmez resim sokak isimleri, plaka, ya da herhangi bir PI görünmüyor bile, resim siz (veya arkadaş!) neye benzediğini gösteren ve kim vardır.
  5. Gibi herhangi bir cinsel ve küfür dili “Sen istiyorsun? Yapmak “, ve bırakın ve (polis gibi) birini söylemek gerekir DERHAL . İstisna yok.
  6. Cyber-şiddet ya da kabul edilebilir değildir (inandırmak senin elinde su küreler çekim gibi, sürece). kimse “* yumruklar u ve u kanama *” veya böyle bir şey diyorsa,bırakın ve söyleyin
  7. Yalnız değilsiniz biliyorum Birçok çocuk internette taciz olsun, ama şimdi size çocuklar zaten büyük bir grup eklenir eğer ne yapacağımı biliyorum. Bu durumda zor durumdaki olan tek kişi değildir, bu nedenle sohbet odaları yırtıcı rapor korkutmak hissetmiyorum.
  8. Söylüyorum. Dedikoducu değil Birisi size acıyor veya çevrimiçi ya da çevrimdışı, rahatsız hissettiren varsa, gerektiği zaman yerine bastırma daha kimse söylemek
  9. En önemlisi, dikkatli olun. olmak güvenlidir sizin en büyük önceliktir.
Ekleyen : - Tarih: 10 Şubat 2014 - 13:29 - Okunma Sayısı : 2.044 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız