Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Libya`da Kaçırılan 3 işçiden ikisi serbest

Anasayfa > Haberler > Libya`da Kaçırılan 3 işçiden ikisi serbest

Kaçırılan 3 işçiden ikisi serbest

Libya’nın Zuvara kentinde kaçırılan İtalya, Makedonya ve Bosna Hersek vatandaşı üç işçiden, ikisi serbest bırakıldı.

Libyanın batısındaki Zuvara kentinde dün kaçırılan     İtaLya Makedonya ve Bosna Hersek üç işçiden, Bosna Hersek ve Makedonya vatandaşı olan ikisinin serbest bırakıldığı bildirdi.

Bosna Hersek Dışişleri Bakanlığı Enformasyon Daire Başkanı Neboyşa Regoye, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bosna Hersek’in Libya Büyükelçisi İbrahim Efendiç’in kendilerine verdiği bilgiye göre, kaçırılan işçilerden biri olan Bosna Hersek vatandaşı Petar Matiç ile Makedonya vatandaşı işçinin serbest bırakıldığını ifade etti.

İtalya vatandaşı olan üçüncü şahsın serbest bırakılması için çabaların sürdüğünü belirten Regoye, bakanlık olarak hala serbest bırakılmamış olan İtalya vatandaşının da en kısa zamanda özgürlüğüne kavuşmasını temmeni ettiklerini söyledi.

Regoye ayrıca, Büyükelçi Efendiç’in kaçırılan Bosna Hersek vatandaşı Matiç ile telefon ile görüştüğünü kaydederek, ”Matiç’in hem fiziksel hem de psikolojik açıdan durumunun iyi olduğu bize bildirildi. Gün içerisinde büyükelçimiz Matiç ile bir araya gelecek” şeklinde konuştu

Etiketler :
Ekleyen : - Tarih: 11 Temmuz 2014 - 03:08 - Okunma Sayısı : 2.236 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız