Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Nihat Hatipoğlu ‘şeytan’ yüzünden ateistlerle mahkemelik oluyor!

Anasayfa > Haberler > Nihat Hatipoğlu ‘şeytan’ yüzünden ateistlerle mahkemelik oluyor!

Ramazan programı sırasında, “Şeytan bile Allah’ı inkar etmiyor Şeytan ne diyor Allah’ım beni ateşten yarattın. Beni yarattın diyor, farkında. Ee! ateistlerin en büyük babası Şeytan, yani öyle sayılırsa Şeytan onlardan çok daha temizdir” diyen Nihat Hatipoğlu, Ateizm derneği tarafından mahkemeye veriliyor. Dernek, yarın saat 10.30’da Çağlayan Adliyesi‘nde dava için başvuru yapacak.

Dernekten yapılan açıklamada, ATV‘de 14.07.2014 tarihinde yayınlanan, “Nihat Hatipoğlu İle İftar Saati” adlı programda program sunucusu Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun seyircilerden gelen bir soruya verdiği yanıt aktarıldı. 

Hatipoğlu’nun söylediği, “Her ateist aslında Allaha sığınıyor. Ben hiçbir ateisttin Allah’ı inkar ettiğine inanmıyorum, inkar ediyoruz diyenler yalan söylüyor. Çünkü hepsi sıkışınca Allah’ım demeye başlıyor. Aciz kalınca Allah’ım Yarabbi’m demeye başlıyor gözleri sağa sola dönüyor ne ateisti.

Her şey Allah’ın varlığının delilidir onun için hiçbir ateistin Allah’ı inkar ettiğine inanmıyorum şahsen. Şeytan bile Allah’ı inkar etmiyor Şeytan ne diyor Allah’ım beni ateşten yarattın. (Arapça bir şeyler söylüyor)… beni yarattın diyor farkında. Ee! ateistlerin en büyük babası Şeytan, yani öyle sayılırsa Şeytan onlardan çok daha temizdir” sözlerinin aktarıldığı açıklamada sunucunun, “ifade özgürlüğü veeleştiri sınırlarını aşarak ayrıca sorulan soruyla da hiçbir bağlantısı olmadan ateistlere karşı hakaret ve küfre varan ifadeler kullanarak ve küçümseyip aşağıladığı” savunuldu.

 

Nihat Hatipoğlu 'şeytan' yüzünden ateistlerle mahkemelik oluyor

Ekleyen : - Tarih: 13 Ağustos 2014 - 10:50 - Okunma Sayısı : 2.214 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız