Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Rus Erkeklerini Votka Öldürüyor

Anasayfa > Haberler > Rus Erkeklerini Votka Öldürüyor

 8769_1Rus votka büyük miktarlarda Down Men erken ölüm bir “olağanüstü” yüksek risk, yeni bir çalışma diyor gelmiştir.Araştırmacılar 1999-2010 Barnaul, Byisk ve Tomsk Rus şehirlerde yaklaşık 151.000 yetişkin erkek izlenir. Onlar içme alışkanlıkları hakkında onlara röportaj ve yaklaşık 8.000 sonra ölünce, ölüm nedenlerinin izlemek için takip.

Votka haftada üç ya da daha fazla yarım litrelik şişe içti dedi olanlar için 55 yaşından önce ölme riski bir şok yüzde 35 oldu.

Genel olarak, Rus erkeklerin dörtte Birleşik Krallık’ta erkeklerin yüzde 7 ve Amerika Birleşik Devletleri’nde az yüzde 1 ile karşılaştırıldığında, 55 ulaşamadan ölmektedir. Rusya’da erkekler için ömür beklentisi 64 yıl – bu kategorideki dünyanın en düşük 50 ülke arasına yerleştirerek.

Birçok Rus erkekler haftada üç veya daha fazla şişe içki nasıl anlaşılır değil. Oxford Üniversitesi Kurşun araştırmacı Sir Richard Peto ortalama Britanyalı ruhları yaklaşık üç litre içerken ortalama Rus yetişkin yılda votka 20 litre içiyor dedi.

“Ruslar açıkça bir çok içki, ama gerçekten votka çökerttiğini ve o tehlikeli içmeye devam getting bu desen var,” Peto dedi.

“Rusya’da erken ölüyor erkeklerin oranı, tamamen Avrupa’nın geri kalanı ile uyumlu dışında,” dedi.”Orada ağır bir içme kültürü Finlandiya ve Polonya’da da var ama onlar hala ölüm Rusya’nın riski gibi bir şey var.”

Alkol uzun Rusya’da bir üst katil olmuştur ve votka genellikle mevcut ucuza ve genellikle ev yapımı küçük köylerde seçim içki olduğunu. Önceki çalışmalarda da kolonya ve antiseptik böyle tüketilmesi anlamına gelmez alkol kullanarak dahil, çok fazla içki çünkü Rusya’da çalışma çağındaki erkeklerin yüzde 40’ından fazlasının öldüğü tahmin var.

İçme yüzden birkaç gün süren bir içki alemi tanımlayan bir sözcük var Rus kültüründe kökleşmiş: “. Zapoi”

Peto da ağır içti ama geniş bir sonuç çıkarmak için yeterli veri yoktu Rus kadınlar benzer bir etkisi bazı kanıtlar olduğunu söyledi.

Çalışma Britanya Tıp Araştırma Konseyi ve başkaları tarafından ödendi. Bu Lancet dergisinde Perşembe online yayımlandı.

Diğer uzmanlar sert içki için Rus tercihi özellikle tehlikeli olduğunu söyledi.

“Eğer votka içiyor iseniz lager gibi bir şey içme olsaydı daha, bu çok daha fazla etanol olsun” da etkisini inceleyen David Leon, Hijyen ve Tropikal Tıp London School epidemiyoloji profesörü dedi alkol Rusya’da değil Lancet çalışmanın bir parçası değildi.

O sorunla mücadele için Rusya’da içme şekilleri değişen bu önemli bir kültürel ayarlamaları alacağını mümkün oldu ama dedi.

“Bu out-of-sipariş Rusya’da çalışamaz kadar içki olarak değil,” Leon dedi. “Bu sadece ağır içki bekleniyor Rusya’da bir adam olmanın bir parçası gibi görünüyor.”

Ekleyen : - Tarih: 31 Ocak 2014 - 16:43 - Okunma Sayısı : 2.171 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız