Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

SEVGİLİ OLUNDUKTAN SONRA YAŞANANLAR

Anasayfa > Makaleler, Sohbet Odaları > SEVGİLİ OLUNDUKTAN SONRA YAŞANANLAR

imagesGOHXH9CX

 

Sevgili olunduktan sonra ilk soru acaba beni aldatıyor mu? düşüncesi olurdu. Sevgilinin önemsenmemesi, iletişim sorunu gibi sorunlar çıkar ilk  başta. Kıskançlığı nasıl unuttum ben ya :)  Gerçi kıskançlık her zaman başa bela. Yeni sevgili olsan da olmasan da. Fazla görüşülür olmaz, az görüşülür yine olmaz. İkisinin de ilk adımı birbirlerinden beklemesi başka bir soruna davetiye çıkarır. Ben daha çok seviyorum, ben daha çok ilgileniyorum, ben daha çok üzülüyorum…Bu cümlelerin arkası kesilmez. Abartılan en büyük sorun eski sevgili ile görüştüğü fikrinin sık sık kişilerin aklına gelmesidir.

Yeni sevgililer genelde şüphecidir, sorgular, soruşturur. Şimdi nerde acaba? evdeyim dedi gerçekten evde mi? bunun gibi sorular beyni yer durur:)Genelde bir taraf daha baskındır. Sözünü geçirmeye uğraşır. Birbirini tanımaya çalışırlar. Bunu yaparken karakter çatışmaları olur. Bu da doğaldır. Çünkü huylar farklıdır . Atıyorum biri sinemaya gidelim der diğeri istemez. Birisi sürekli gezmek isterken diğeri istemeyebilir. Ben de öyle bir yazıyorum ki sanki çok biliyorum da:) Neler diyorum ben ya:)

Sevgililiklerin ilk günü genelde gezilir eğlenilir birbirini tanımaya çalışırsın. Her sevgililik bir resmiyet ile başlar. O kadar ki, her iki taraf da ilk zamanlar birbirinden çekinir ve hatta utanır. Sevgililiğin ilk günlerinde heyecan yaşarsınız,kalbiniz bir başka çarpar aklınız başında değildir. Her şeyinize özen göstermeye çalışırsınız. Kendinizi beğendirmeye debelenirsiniz. Aslında bence tek yapmak gereken şey sevgililiğe adım attığınızda kendiniz gibi olmaktır. Samimi,dürüst yalansız olup kendinizi ifade ederseniz sağlam temel atmış olursunuz. Tabi ki sevgilinizin de aynı şekilde olması lazım. Böyle olursa bir sorun yaşanmaz gibime geliyor. Sevgilim diyemedim hayatım boyunca birine diyebilir miyim bilmiyorum da. Ama çevremden gördüğüm kadarıyla güzel duygular. Hiç sevgililer günüm olmadı :(  Bir sevgilim olmasını ve kulağıma seni seviyorum cümlesini fısıldamasını isterdim. Hayal ettim mi ettim. Gerçekleşti mi gerçekleşmedi. Nasip kısmet bunlar. Ama eğer sevgili olursanız gerçekten severseniz elini tutup, sevdiğinizin kulağına seni seviyorum cümlesini fısıldar mısınız? :(  Sevgilisi olanlara ve olacaklara ya da sevgililiğe yeni adım atanlara tek cümlem var sevmiyorsanız eğer sürdürmeyin bu sevgililiği. Karşınızdakini değil kendinizi kandırırsınız…

 

 

Ekleyen : - Tarih: 28 Şubat 2014 - 18:15 - Okunma Sayısı : 3.409 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız

MeLik

01 Mart 2014 - 05:47

eLine SağLık ablacım Çok güzel dile getirmişSin Tşkler Bizimle paylaştığın için …