Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Sohbet Sitelerinde Arkadaşlık Edinmek

Anasayfa > Makaleler > Sohbet Sitelerinde Arkadaşlık Edinmek

chat siteleri, yalnız hissettiğiniz anlarda girmeniz gereken yerlerdir. Burada yüzlerce kişiyle konuşabilir, kimsenin sizi tanımıyor olmasının verdiği itimat ile hayatınızdaki birçok şeyi paylaşabilirsiniz. Sosyal medya platformlarının aksine muhabbet sitelerinde bir nickname dışında sizi tanımlayan hiçbir şey yoktur. Bunun bir rahatlık verdiği yadsınamaz. fakat chat sitelerinde tanıştığınız insanları gerçek yaşamda da tanımak, onlarla arkadaş ve dost olmak istiyorsanız yapmanız gereken şeyler mevcut. Doğru kelimeleri kullanarak ve konuştuğunuz bireyin takdirini olumlu manada çekerek onunla arkadaş olabilirsiniz.

sohbet kanalında konuştuğunuz kişiyle olan münasebetinizi gündelik hayata taşımak sizin elinizde. Samimiyetinizi iyi ayarladığınız sürece bunu yapmanız hiç zor olmayacaktır.

talep Alanları üstünden Konuşun

Yeni tanıştığınız biriyle iletişiminizi ve sohbetinizi ilerletmenin en çok yolu ortak ilgi alanları üstünden konuşmaktır. Nick seçimi bunun için oldukça ciddi. izlediğiniz bir filmden ya da dinlediğiniz bir şarkıdan rumuz seçerek ilgi alanınızı belli edebilir ve kişilerin sizinle iletişime geçmesini sağlayabilirsiniz. bununla beraber sohbet ilerledikçe karşınızdaki bireyin nereli olduğunu değil, ne meslek yaptığını ve nelerle ilgilendiğini sormanız faydalı olacaktır.

ancak bu alanları paylaşmak için konuştuğunuz insanın sizinle tıpkı zevklere sahip olması gerekmiyor. Hatta bu halde iletişiminiz daha çok ilerleyebilir. sohbet arkadaşınıza hobilerinizden, izlediğiniz filmlerden bahsedebilir, sevdiğiniz şarkılardan örnekler yollayabilirsiniz. Bunları yapmanın iletişimi arttıracağını görmeniz zor olmayacaktır.

Nelerden Kaçınmak Gerekir?

öncelikle sohbet kanallarında bulunmanızın çeşitli sebepleri olabilmektedir. Flört edecek birtanesini arıyorsanız bile karşı tarafı rahatsız edecek şeyler yazmaktan çekinmeniz gerekir. Zira bu durum hakkınızda menfi bir izlenim yaratacaktır. chat kanalındaki bir nick ile konuşmaya başlayarak muhabbeti ilerletebilir ve bu konuşmayı gerçek hayattaki buluşmalarda devam ettirebilirsiniz.

Telefon ve sosyal medya hesabı istemenin bir zamanı bulunur. Konuşma yeterince ilerlemediyse bunları istemeniz kötü bir izlenim yaratacaktır. sohbet kanalında tanıştığınız bir kişiyi sizinle gerçek yaşamda tanışmaya ikna etmeniz birkaç saati hatta günü alabilir. kişilerin internette tanıştıkları birine hemen güvenmeyeceklerini de tahmin etmeniz gerekir.

Karşınızdaki kişiyi gündelik hayatta tanınmaya değer birisi olduğunuza ikna ederek onunla arkadaş olmanız kolaylaşacaktır.

Ekleyen : - Tarih: 29 Mayıs 2016 - 11:56 - Okunma Sayısı : 2.125 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız