Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Sohbette Kalıcı Arkadaşlıklar

Anasayfa > Magazin > Sohbette Kalıcı Arkadaşlıklar

çok sayıda insan, yalnızlığını gidermek için sohbet sitelerini tercih etmektedir. Bunun iyi ve doğru bir tercih olduğundan kuşku bulunmaz. Zira bu sitelerde ülkenizin ve dünyanın dört bir yanından insanlarla konuşabilir, arkadaşlıklar kurabilirsiniz. ancak burada yaşadığınız diyalogları, bir sitede bırakmayacak kadar sevebilirsiniz. Bazı kişiler sizde günlük yaşamda tanıma ihtiyacı hissettirecektir. Bu nedenden muhabbet ettiğiniz kişiyi kalıcı bir dosta çevirmek için bazı yolları kullanmanız gerekir.

Konuştuğunuz insanın sohbeti hoşunuza gittiyse ve onu gündelik hayatta tanımak istiyorsanız onu etkilemeniz gerekir. “Etkileme” fiilini doğrudan cinsellik ve ya flört ile alakalı şekilde görmemelisiniz, zira karşınızdaki kişiyle günlük hayatta tanışmak istemenizin sebebi ondan etkilenmiş olmanızdır. Etkileyici olmak için dikkat etmeniz gereken bazı püf noktaları var.

Gizem Yaratın

şayet kendinizi olduğunuz bu gibi anlatırsanız, karşınızdaki kişi sizi daha fazla tanımaya ihtiyaç duymayacaktır. öncelikle konuştuğunuz insanlarda gündelik hayatta tanınmaya değer biri olduğunuz izlenimini yaratmanız gerekir. Bunun yolu da doğru kelimeleri kullanması ve karşınızdaki kişiyle doğru bir iletişim kurmaktır.

Karşınızdaki şahıs sohbetinizden hoşlansa dahi ciddi olan bunu kalıcı hâle getirmektir. örneğin türlü talep alanlarınızdan bahsederek ve kendinizle ilgili ufak tüyolar vererek konuştuğunuz bireyin sizi merak etmesini sağlayabilirsiniz.

Ekleyen : - Tarih: 28 Mayıs 2016 - 17:11 - Okunma Sayısı : 2.194 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız