Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Veri Bilimleri Enstitüsü

Anasayfa > Haberler > Veri Bilimleri Enstitüsü

Dünyanın en zor sorunlardan bazılarını çözmek için bir Veri Bilimleri Enstitüsü Imperial College London tarafından bugün açıklandı.

Başbakan ile bir Tech İl etkinlikte açıklandı Veri Fen Bilimleri Enstitüsü, Imperial veri odaklı araştırma ve eğitim için bir hub sağlayacak ve 2014 yılında açmaya hazırlanıyor. Enstitü, büyük veri teknolojileri nesil oluşturmak için Koleji’nin akademik uzmanlar ve araştırma ortakları arasında multidisipliner işbirliği yetiştirmek olacaktır.

Yeni Enstitüsü Çalışma sağlık, finansal hizmetler ve şehir altyapı gibi alanlarda, Koleji’nin araştırma genelinde önemli gelişmeler destekleyecektir. Bu lisansüstü ve yönetici kursları bir dizi gelişmekte veri araştırmacılar ve mühendisler yeni nesil teşvik edecektir.

– Profesör Guo Yike
Veri Bilimleri Enstitüsü Müdürü
Profesör Yike Guo, Imperial College London Computing Bölümü Veri Bilimleri Enstitüsü Müdürü, şunları söyledi: “Veri yirmi birinci yüzyılın yeni doğal kaynaktır. Biz etkili koşum, eğer yenilik sürücü ve pek çok önemli şekilde günlük yaşamlarını iyileştirmek olabilir.

“Sağlık hastane kayıtları, moleküler profil teknolojileri ve vücut sensörleri mevcut bilgi artan miktarda, açık bir alandır. Bu veriler, aynı zamanda hastalığı ve hastalar için tedavi etkinliğinin neden analiz etmek için kullanılabilir. Geri hastaneler, pratisyen ve ilaç şirketleri bu bilgileri beslemek için sistemler, daha iyi tanı ve tedavileri sağlayarak, kişiselleştirilmiş terapileri artıracaktır. Bizim misyonlarından biri gerçekte böyle fikirleri açmak için. ”
, Işlenmesi, yönetimi, analiz toplanması, yorumlanması ve modern araştırma olağan hale gelmiştir büyük ve karmaşık veri setlerini görselleştirmek Veri bilimi ilgilenir. Imperial’ın Veri Bilim Enstitüsü görsel analitik, cloud computing, veri madenciliği ve yönetimi de dahil olmak üzere çok disiplinli uzmanlık, Koleji’nin kritik kütle üzerine inşa edilecek.

Insanların genlerin ve çevrenin biyolojik sonuçları – – Örneğin, MRC-NIHR Phenome Merkezi’nde araştırmacılar phenomes hakkında daha fazla bilgi edinmek için yılda yaklaşık 100.000 hasta numuneleri inceleyerek onları hastalığın nedenlerini belirlemek için yardım ve tedaviler uygun olabilir nasıl gösterir Bireysel hastalar için.

– Sir Keith O’Nions
Rektör ve Başkan, Imperial College London
Diğer alanlarda, Imperial’ın Uzay ve Atmosfer Fiziği Grubu akademisyenlerin daha iyi Dünya’nın iklim sistemini anlamaya yönelik uydu büyük miktarda veri işleme vardır. Mühendislik Imperial College Business School ve Fakültesi’nde araştırmacılar dijital yeni teknik ve iş fırsatları sağlamak için şehirler içinde programları ve hizmetleri için bağlantı yollarını keşfetmek için Dijital Kent Exchange programı ile veri füzyonu ve analizi kullanıyor. Akademisyenler de hava kirliliğini azaltarak şehirde daha sürdürülebilir hale getirmek için kentsel tasarım modeli ve geliştirmek için gözlemsel verileri kullanıyor.

Sir Keith O’Nions, Imperial College London Başkanı ve Rektör, şunları söyledi: “İmparatorluk benzersiz büyük veri sorunlarını gidermek için konumlandırılmış. Koleji yeni Veri Bilimleri Enstitüsü, modern bilim ve mühendislik özünde veri yerleştirir. Çok büyük veri teknolojileri nesil ileriye götürmek için elimizden akademisyenleri sağlayacaktır.

“Biz görülmemiş veri yaratılış bir dünyada yaşıyoruz – sosyal ağların, dijital şehirler ve sağlık moleküler biyoloji ve astrofizik için. Veri bilimsel araştırma ve etkilerini günlük hayatımızda sürücüler. Anlamak ve bu bilgi kitle koşan bizim akademisyenler yararlanabilmesi için iyi yerleştirilmiş olan uzman becerileri bir dizi gerektirir. Bu becerileri geliştirme ve uygulama, bilimsel araştırma yol devrim olacaktır.

“Bilim adamları, mühendisler, sağlık çalışanlarının ve iş uzmanların Imperial’ın olağanüstü birleşimi disiplinler arasında işbirliği ve lider işletmeler ile, yeni ve büyük veri teknolojileri oluşturmak ve sonuçta yaşam kalitesini artırmak olacaktır.”

– Profesör David Gann
Başkan Yardımcısı (Geliştirme ve Yenilik)
Veri Bilimleri Enstitüsü Imperial’ın Güney Kensington Kampüsü’nde açılacak. Ancak veriler bilim ve Enstitü İmparatorluk Batı, 25 dönümlük araştırma ve yenilik kampüs için Koleji’nin 3000000000 £ vizyonunun ayrılmaz bir parçasını oluşturur.

Profesör David Gann CBE, Imperial College London Başkan Yardımcısı (Geliştirme ve Yenilik), şunları söyledi: “İmparatorluk veri bilim için potansiyel olağanüstü bir durumdur.

“Biz teknolojik yenilik mükemmel bir fırtına yaşanıyor. Mobil internet, bulut bilişim ve Şeylerin Internet bizim Veri Bilimleri Enstitüsü derece iyi koşum yerleştirilmiş şaşırtıcı bir hızda, veri yaratıyor.

“Imperial’ın Londra konumu sektör ve akademik disiplinlerde ortakları ile çalışabilmesidir büyük veri araştırma yeni uygulamalarını hızlandırmak için bu Enstitüsü için ideal bir platform sunuyoruz.

“Veri programı yeni bir tür haline geliyor. Büyük veri, açık veri ve yeni verilerin inanılmaz büyüme, gelişmiş kamu hizmetleri, iş modellerinde inovasyon ve yaşam yeni yollar için fırsatlar sağlıyor. Imperial’ın Veri Bilimleri Enstitüsü bu devrimin kalbinde bize koyacaktır. “

Etiketler :
Ekleyen : - Tarih: 05 Şubat 2014 - 21:50 - Okunma Sayısı : 2.241 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız