Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Windows Phone yükseliyor mu?

Anasayfa > Bilim Ve teknoloji > Windows Phone yükseliyor mu?

Windows Phone platformu, güçlü rakipleri iOS ve Android karşısında uzun süre umutsuz bir çırpınış içinde görünse de Microsoft‘un telefon üreticilerine milyarlarca dolarlık teşvikler vermesi ve işletim sisteminin kullanımından ücret talep etmeyi bırakmasıyla giderek daha çok telefon üreticisi çok karlı bir ürün haline dönüşen Windows Phone’lu telefonlar üretmeye başladı.

Bunun sonucunda da şu anda özellikle Avrupa’da Windows Phone telefonlarının satışında önemli zıplamalar olduğu dikkat çekiyor. Windows Phone İtalya‘da pazar payını son çeyrekte yüzde 7.9’tan yüzde 13’e çıkarırken, Almanya’da ise yüzde 7.1’den yüzde 9.9’a yükseldi.

ABD’de de yüzde 3.8 olan payını yüzde 3.9’a çeken Windows Phone Çin‘de, İngiltere‘de ve birkaç bölgedeküçük pazar payları kaybetmiş olsa da yeni modellerin ortaya çıkmasıyla bu pazarlarda yeniden satışlarını arttırması bekleniyor.

Geçen yıl pazar payını yüzde 3’e çıkardığı için sevinen Microsoft bu sene pazar payını yüzde 10 seviyesine yaklaştırabilecek mi, şimdi herkes merakla bu sorunun cevabını bekliyor.

Windows Phone yükseliyor mu?

Ekleyen : - Tarih: 01 Eylül 2014 - 15:57 - Okunma Sayısı : 2.027 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız