Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Yeni Gübreler

Anasayfa > Haberler > Yeni Gübreler

Yeni araştırmalar bu bakteri bitkileri için iyi gübre yaratmak amacıyla, azot yönetmek nasıl etkilemek mümkün olması gerektiğini göstermektedir.

Azot önemli bir besin olduğunu, ancak çoğu bitkiler havadan işleyemiyor. Bunlar, kullanılabilir bir biçimde, azot ile bunları sağlamak için toprakta bakteriler bağlıdır. Bu bakteriler, bitkiler daha sonra büyümeye kullanabilir amonyak içine topraktan hava ve karbon, azot dönüştürün.

Bir yılında yeni bir çalışma , Imperial College London ve Polonya Bilimler Akademisi araştırmacıları bilim adamları bitkileri gübreleme geliştirilmiş bir şekilde sağlayarak, onlar için gerekenden daha fazla amonyak üreten içine bakteri hile olabileceğini düşündürmektedir.

traktör


Bunlar, bakteri içinde, bir yol belirledik burada, karbon ve azot etkileşim, amonyak yönetilir belirleyen.

Araştırmacılar, bakteriler daha amonyak üretmek, böylece bu etkileşime müdahale etmek mümkün olmalıdır inanıyoruz. Araştırma tarım için önemli etkileri vardır. Dünya nüfusunun artmasına bağlı olarak, yani gıda için talep yok, bu nedenle artan bitkisel üretim için ihtiyaç.

Profesör Martin Buck , birlikte çalışma başlattı İmparatorluk Yaşam Bilimleri Bölümünden Profesör Michael Stumpf , şunları söyledi: “Etkin azot yönetim verimli mahsul üretimine anahtarıdır. Yetersiz zayıf büyüme ve kalite azot sonuçların kaynağı, aşırı gübre uygulamaları böyle bir sera gazı olarak yeraltı sularına ve havaya dağıtma gibi pahalı bir çevresel etkiye sahip olurken.

“Bakteriler azot ekonomiyi yönetmek nasıl anlayış sayesinde, çevreye etkisini azaltırken dolayısıyla bitkisel üretimin artırılması, doğal gübre arzını artırmak olabilir.”

Dr Jorg Schumacher , Yaşam Bilimleri Imperial’ın Bölümü’nden çalışmanın baş yazarı, ekledi: “Onlar gerekir ve bu bakterileri kullanarak açısından önemli bir engel olmuştur olarak Genellikle, topraktaki bakteri yalnızca kadar amonyak üretmek Daha iyi gübre oluşturmak. Biz amonyak üretimlerini kapanmasını bakterileri durdurmak için nasıl biliyorsanız, biz daha yapma içine onları ikna edebilirsiniz. “

Araştırmacılar E.coli olarak bilinen gut bulunan bir bakteri türü, faaliyet analiz sonra sonuçlara ulaşmıştır. Bu bakteriler, topraktaki azot işleme bakteriler gibi mekanizmaların aynı tür kullanın.

Etiketler :
Ekleyen : - Tarih: 06 Şubat 2014 - 07:56 - Okunma Sayısı : 1.993 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız