Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Uyurken Dişlerdeki Tedavi Yöntemi

Anasayfa > Sağlık > Uyurken Dişlerdeki Tedavi Yöntemi

Sevdaruzgari aile ortamı olarak belirttiğimiz her zaman sohbet ederiz,muhabbet ederiz ,eğleniriz,üzüntülerimizi ve sıkıntılarımızı beraber yaşadağımız Sevdaruzgari sohbet platformu adı altında önemli olan bilgileride sizlerle paylaşmak istiyoruz.Bugün sizlerle dişlerdeki uyurken tedavi yöntemlerini bilgisi paylaşacağım.

Bir yazıda okumuştum Dişçi korkusu gerçek bir eziyete dönüşebilir, özellikle de dişlerinizi acil olarak tedavi ettirmeniz gerekiyorsa… İşte bunu artık derin uykuda halledebilirsiniz.
Sedasyon altında diş tedavisinin öneminden bahseden Ayan, “Diş hekimi fobisi, tedavi sırasında öğürme, uzun tedaviler için vakti olmayan, çocuklar ve zihin engellilere uygulanabilen bir tedavidir. Sedasyon yönteminde hastaya kontrollü bir şekilde damar yoluyla ilaç verilir.

Hasta sakinleşir ve bu şekilde uyku haline geçer. Genel anestezi gibi derin bir uyku süreci yoktur. Birkaç saat içinde de hasta taburcu edilebiliyor. Bu süreçte gerçekleştiren diş tedavisinde hekimin hareket imkanı kısıtlanmazken, hasta içinse stressiz bir tedavi tamamlanmış oluyor” şeklinde konuşmuş doktor.

Ekleyen : - Tarih: 25 Şubat 2016 - 15:46 - Okunma Sayısı : 2.491 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız