Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Vay Be Dedirten Sohbetler

Anasayfa > Makaleler > Vay Be Dedirten Sohbetler

Bu muhabbet siteleri öyle güzel ise yariyomus ki bu gün bir defa daha anladim. Sanal bireyler sanal kisiler yüzünden insanlar 2o senedir tanidigi kisilerin arkasindan konusabiliyor onlari kötüleyip sizlerin yüzüne gülebiliyormus birebir sahit oldum bende.
Yepyeni insanlarla tanisip yeni dotluklar edindigimiz muhabbet siteleri icerisinde aslinda eski dostlarimizinde ne oldugunu birebir cözebiliyoruz. Bu gün ben bunu yüzde yüz anlamis bulunmaktayim.
Basliktanda anlayacaginiz gibi hersey bütün dedikodular vay be abii diyecegimiz hersey muhabbet siteleri icerisinde var. Bu siteleri zaten hemen hemen hepimiz biliyoruz. Pek tavsiye etmez bir cok kisi. Biz bagimlisi oldugumuz icin aliskanlik oldugu icin giriyoruz belki lakin bir cok kisi burayi kötü amaclari icin kullaniyor. Buna yillardir tanidiginiz kişide dahil.
Bir dostunuzu arkadaş dediginiz kisileri bende tam olarak tanimak icin onu sanal ortama en önemlisi muhabbet siteleri icerisine sokun. Bakin o zaman gercek dostmu degil mi anlayacaksiniz.
Evet belki benim canim yandi diye böyle yaziyorum su an fakat emin olun ki bir cok bilincli kiside biliyor ki muhabbet siteleri genellemesi böyle..
Neyse ben sözü fazla uzatmiyim siz siz olun insanlara gerektiginden fazla deger vermeyin. Cünkü çok verilen deger sonrasi bi yerler kalkip arkanizdan isler cevrilebiliyor.

Ekleyen : - Tarih: 30 Mayıs 2016 - 23:14 - Okunma Sayısı : 2.263 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız

New

30 Mayıs 2016 - 23:32

serzeniş bu sevgili LaLe hani ebeveynlerimizin bir sözü var… sag gözden sol göze itimat etmiyeceksin…değmez SEVGİLER

Cemre

02 Haziran 2016 - 19:54

Dost tabiri herkeste şık durmuyor malesef.