Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

15 Yaşındaki Kıza Abisi Tecavüz Etti

Anasayfa > Haberler > 15 Yaşındaki Kıza Abisi Tecavüz Etti

Merhaba sohbet odaları kullanıcıları artık gündemde o kadar çok üzücü olaylarla meşgul ki bazen nerde yaşadığımızı ne yaptığımızı bilmiyoruz.Siirt ilinde yaşanan bir olay hastanenin tuvaletinde doğurduğu bebeğini çöpe atan 15 yaşındaki genç kız kendisine 20 yaşındaki abisinin tecavüz ettiğini ifadesini vermiş ve abi tutulanarak cezaevine gönderilmiş. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan ağabey S.İ., Siirt Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilerek adli makamlara sevk edildi. S.İ., tutuklanarak SiirtE Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderilmiş.
Ne kadar acı ve kötü insanın abisinden bu olayları gördüğü bir dünyada yaşıyoruz.Umarım daha fazlası olmaz artık.Bizler ne zaman bu kadar insanlığımızı kaybedip , ne zaman bu kadar çirkinleştik.

Etiketler : , ,
Ekleyen : - Tarih: 24 Mayıs 2016 - 23:26 - Okunma Sayısı : 2.451 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız

New

24 Mayıs 2016 - 23:47

sadece yutkundum sevgili LaLe 🙁 bu da sessizliğimin isyanıdır………………

New

25 Mayıs 2016 - 00:17

Avusturya’da öz kızını 24 yıl boyunca evinin bodrumuna hapsederek tecavüz eden ve bu ensest ilişkiden 7 çocuk sahibi olan Josef Fritzl (74) ömür boyu hapse mahkum edildi.

Fritzl, öz kızından sahip olduğu 7 çocuktan birini doğumdan hemen sonra hastaneye kaldırmayıp sığınaktaki sobaya atarak yaktığı için de “kasten cinayet işlemekle” suçlanıyordu. Jüri üyelerinin, sanık Fritzl’i cinayetten de suçlu bulduğu bildirildi.

Dünkü duruşmada iddianamede yer alan, cinayet, tecavüz, köleleştirme ve hürriyeti kısıtlama gibi tüm suçlamaları kabul eden Fritzl, bugün de duruşmada zayıf ve titreyen bir sesle, “Yaptıklarımdan dolayı bütün kalbimle pişmanım. Ancak aileme yaptığım tüm kötülükleri düzeltmem maalesef mümkün değil. Verdiğim tüm bu zararı asgariye düşürmeye çalışıyorum” dedi.

Güvenilir kaynaklar, 24 yıllık esaretin kurbanı Elisabeth Fritzl’in yargılamanın dünkü duruşmasında bir süre mahkeme salonuna geldiği ve Fritzl’in kızıyla yüz yüze gelmesinin ardından tüm suçlamaları kabul ettiğini açıkladığını belirttiler.

Bölgesel seçim kayıtlarından rastgele seçilen dört kadın ve dört erkekten oluşan jüri üyelerinin de Fritzl’i “cinayet, köleleştirme, hürriyeti kısıtlama ve tecavüz” suçlarından oy birliğiyle suçlu buldukları kaydedildi.

Hakim Andrea Humer, jüri üyelerinin kararının ardından, sanık Josef Fritzl’i ömür boyu hapis cezasına mahkum ettiğini açıkladı.

-24 YILLIK ESARET-

Öz kızı Elisabeth’i 11 yaşından itibaren taciz ettiği belirtilen Josef Fritzl, kızı 18 yaşına bastığı gün onu evinin bodrumuna kilitleyerek, eşi ve diğer çocuklarına, kızının evden kaçtığını söyledi.

Eşini ve çocuklarını bu yalana inandırmak için kızının ağzından mektuplar yazan Fritzl, evinin bodrumunda ses geçirmeyen özel bir sığınak inşa ederek onu 24 yıl boyunca burada rehin tuttu. Özel sığınakta kızına tecavüz eden Fritzl, bu ensest ilişkiden toplam 7 çocuk sahibi oldu.

Gürültü yapan, ağlayan veya rahatsız olan çocuklarını zaman zaman kendi evinin kapısına, Elisabeth’in ağzından yazılmış bir mektupla birlikte bırakan Fritzl, karısını da bu yalana inandırdı. Fritzl, böylece öz kızından sahip olduğu çocuklardan üçünü sığınaktan yukarı çıkardı.

Karısı ve komşularının şüphelenmediği bu durumu 24 yıl boyunca sürdüren Fritzl, öz kızından olan çocuklarından hiç güneş yüzü görmemiş 19 yaşındaki Kerstin’in hastaneye kaldırılmasıyla, geçen yıl 28 Nisanda yakayı ele verdi.

Fritzl’in öz kızından olan çocuklarından birini, doğumdan hemen sonra sığınaktaki sobaya atarak yaktığı da ortaya çıktı.

FRITZL TEMYİZE GİTMEYECEĞİNİ BİLDİRDİ

Kızını evinin bodrumuna hapsederek 24 yıl boyunca tecavüz eden ve bu ensest ilişkiden 7 çocuk sahibi olan Josef Fritzl (74), mahkemenin verdiği ömür boyu hapis cezasını “anladığını ve kabul ettiğini” söyledi.

Dava hakimi Andrea Humer’in, kararı açıklamasının ardından birkaç kez “Anladınız mı ve cezayı kabul ediyor musunuz” sorusuna “evet, anladım ve kabul ediyorum” yanıtını veren Fritzl, “temyize gitmek istemediğini” belirtti.

Savcı Christiane Burkheiser’in de karara itiraz etmediğini beyan etmesi üzerine ömür boyu hapis cezasının kesinleştiği bildirildi.

Bu arada sanığın psikolojik durumuna ilişkin bilirkişinin verdiği rapor uyarınca Josef Fritzl’in “akli dengesi bozuk suçlular” cezaevine sevk edileceği ve cezasını burada çekeceği bildirildi.

Fritzl’in avukatı Rudolf Mayer, müvekkilinin mahkemede tüm suçlamaları kabul etmesi konusunda kendisine önceden herhangi bir öneride bulunmadığını, duruşma sırasındaki açıklamalarını kendiliğinden yaptığını söyledi.

Mayer, bir soru üzerine Fritzl’in kızı Elisabeth’in ifadesinden etkilenerek böyle bir karar aldığını tahmin ettiğini kaydetti.

Mahkeme sözcüsü Franz Cutka da düzenlediği basın toplantısında, sanık Fritzl ve savcı Burkheiser’in kararı itiraz etmeden kabul ettiklerini beyan ettikleri için “bundan sonra temyiz olanağı bulunmadığını ve hükmün kesinleştiğini” bildirdi.