Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Apple İphone 6 Çizilmez Ekran

Anasayfa > Haberler, Teknoloji > Apple İphone 6 Çizilmez Ekran

big-beautiful-pictures-of-what-the-iphone-6-might-look-likeApple ‘ın iPhone 6 iki boyutu varyasyonları gelebilir, henüz daha söylentiler öneririz. Onlar da koyunda çizikleri tutmak için süper güçlü safir kristal korumalı ekranlar ile gelebilir. Ama bu pahalı koruyucu malzeme ilk iWatch görünecektir daha olasıdır.

IPhone 6 iki sürümünü önermek için son söylenti içeriden bir ayrıntı ortaya çıkarmıştır iddia South China Morning Post geliyor. 4.7-inçlik iPhone 6 ve Eylül ayında piyasaya sürülmesi nedeniyle bir 5.5-inçlik model olmalıdır.

Prototip gördüğünü iddia içeriden, yeni ekran 441ppi çözünürlük, Samsung Galaxy S4 ve Apple’ın mevcut 326ppi çaba büyük bir sıçrama olarak aynı özelliği söyledi.

OKUYUN:  daha sonra takip Haziran, 5.7-inçlik iPhone nedeniyle 4.7-inç ekrana sahip iPhone 6?

Görülmüş iki telefonu çizilmelere karşı son derece dayanıklı safir kristal cam kaplıydı. Aslında elmas sonra gezegende ikinci en sert malzemedir. Bu malzeme genellikle akıllı kamera mercekleri kullanılmaktadır. Eğer telefon koyarak rağmen kamera üzerindeki bir çizik alamadım merak asla tarafı aşağı her zaman?

Birden kaynaklar safir kristal ekranlar ile iPhone 6 prototipler var kabul ederken Ancak, bu halka bunu yapamaz. Üretim maliyetleri çok büyük olacaktır ve bu koruma küçük iWatch ekranlarda görünecek daha olasıdır.

Içeriden kaynak Apple mevcut iPhone 5C ile uzakta yapmak ama daha uygun bir seçenek olarak 5S devam edeceğini iddia ediyor. Ayrıca ekran kavisli bir ekran söylentileri rağmen, düz kalacak iddia ediyor.

IPhone 6 nihai tasarım Nisan ulaşılabilir olmalıdır. Sonra etrafında bol daha sızıntıları bekliyoruz.

Ekleyen : - Tarih: 12 Şubat 2014 - 14:25 - Okunma Sayısı : 2.465 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız